CHORVATANIA

Komunita obyvateľov a sympatizantov obce Chorvátsky Grob

Vykľulo sa šidlo (Katrinec)...a kto som ja (Tinka)? Alebo niečo o požieračovi koní

Neodpovedám na invektívy niktoša, ale musím zopár vecí vysvetliť. Najmä preto, že sám potvrdzuje aký je diletant a svoje diletantstvo potom pretavuje do osočujúcich kampaní proti ľuďom, ktorým by nebol hodný ani zadok utierať.

Najskôr poznámka - na to, aby niekto bol novinárom, nemusí byť zamestnancom žiadnej redakcie, a tobôž nie členom SSN (Slovenský syndikát novinárov). Je veľa publicistov resp. novinárov na voľnej nohe. SSN je občianske združenie, v ktorom je len veľmi malé percento novinárov.

Pokiaľ ide o moje označenie "nelegálna tajná služba" a "občianske združenie", len diletant nepochopil, že som hovoril o tom, že ono občianske združenie funguje ako nelegálna tajná služba.

Potiaľ vysvetlenie pre prípadných čitateľov.

Kto som? Viac ako 35 rokov som novinárom, prešiel som od pozície redaktora, cez šéfredaktora až po editora resp. vydavateľa. Aktuálne pôsobím ako publicista a novinovedec. Som doktorom filozofie a doktorom vied, mám tri vysoké školy a vzdelanie v odbore sociológie, práva, psychológie... Publikujem vedecké štúdie doma i v zahraničí. Učím budúcich novinárov a mladých humanitných vedcov.

Určite nebudem pokračovať v nezmyselnej prestrelke s požieračom koní! A už vonkoncom nepotrebujem klásť mu žiadne otázky, jeho odpovede nestoja ani za fajku močky. A propos - k tomu požieračovi koní. Bol som s jedným ujkom v žrebčíne v Motešiciach, ktorý tam pracoval aj za Katrinca, a robí tam aj za Magála. Na Magála nedá dopustiť, na Katrica si spomína ako doviedol žrebčín ku krachu a ako od hladu zabíjali a jedli kone... Prišiel Magál, kone zachránil a žrebčín prosperuje. Aj vďaka tomu, že požierača koní, po tom ako FNM SR v dražbe predal žrebčín novému majiteľovi, Magál vykopol. Toto je koreňom dlhoročnej osočovacej kampane požierača koní proti záchrancovi plemena furioso. Tak ako požierač koní "rozumie" tomu, kto je novinár a čo je občianske združenie, fungujúce ako nelegálna tajná služba, tak "rozumie" aj tomu čo nazýva podvodmi. Navyše, ak jeho insitné názory neprijme napríklad súd alebo prokurátor, okamžite ide o úplatných ľudí tzv. ZMRDov, ktorý rozširujú zoznam jeho nepriateľov.

Chcel by som poprosiť niekoho z jeho okolia, aby mu vysvetlil, že mňa uraziť nedokáže, jednoducho na to nedorástol. Možno raz, keď sa naučí malú násobilku a aspoň základy slušného správania, možno ho niekto z ľútosti vypočuje. Mne naozaj už dávno došlo, že s ním debatovať je niečo, ako keby som chcel koňa naučiť hrať na husliach... Iba ak by takých tých, prepytujem, kydov bolo nadmieru, budem diskutovať len cez súdnu sieň.

Mňa už jednoducho daná téma nezaujíma, a pokračovať v tom by bolo niečo ako rýpať sa v h...e, a čím viac sa v ňom človek rýpe, tým viac smrdí...

Počet zobrazení: 957

Komentár

Komentáre môžu pridávať iba členovia CHORVATANIA.

Pripojte sa k sieti CHORVATANIA

Komentár osoby kefalin o August 29, 2014 na 11:47pm
Myslím, že klopete na nesprávne dvere a málokto tu ocení tých viac ako 35 rokov, ktoré lomcujú Vaše úžasné IQ. Ako sa na SK vraví:"
sloboda slova má jeden veĺký problém a tým je to, že aj idiot si može povedať svoj názor", vlastne
očakaval som tu od Vás skôr niečo pre dospelých...
Komentár osoby Ivan Katrinec o August 29, 2014 na 10:39pm

Vám nepomôže pán Tinka ani osem vysokých škôl, vy produkujete len  klamstvá do ktorých sa sám zamotávate a  len  trepete nezmyselné bludy , ako o nejakom ujkovi v Motešiciach...Na  ostatné sa ani reagovať naozaj nedá, lebo  Vy keď nemáte argumenty, tak len osočujete a napádate ľudí. A to že Vy vychovávate budúcich novinárov-to neviem či mám brať ako uznanie,alebo tragédiu.. Pán Tinka, prečo má  ten Váš  priateť zamestnaných len dvoch ľudí , ktorí  majú na starosti  takmer 100 koní !!!!!! porozmýšľajte nad tým...( jedného z nich M.Puteru urobil riaditeľom Žrebčína , aby podpisoval veci za neho !!!! ).Píšete klamstvo na klamstvo, zabíjanie koní a ich požieranie ( asi ste sa načisto zbláznili) , ale to je typická  magálovčina, ktorú ste si osvojili, primitívne útoky bez dôkazov, aby ste zmiatol ľudí...Vyhrážanie sa súdmi..nech sa páči , stačí podať trestné oznámenie,ak som napísal alebo povedal nepravdu ( na rozdieľ od Vás), tak ako to robí Slavomír a potom odchádza so súdu s dlhým nosom, ako posledne z Pezinka. Ale to Vám asi zabudol povedať. A že Vás už daná téma nezaujíma ? Bodaj by aj, keď Vám došli argumenty vo vlastných klamstvách... 

© 2024   Created by Štefan Sládeček.   Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby