CHORVATANIA

Komunita obyvateľov a sympatizantov obce Chorvátsky Grob

Dostal som niekoľkokrát echo, že som premieľaný na tejto web site a vraj, prečo sa nebránim. Nemám sa prečo brániť, pretože s nikým nebojujem. Napriek tomu som si prelustroval statusy, najmä v Anonymke a pobavil som sa, pod koľkými nickmi sa mám skrývať...

Keďže ku mne smeruje toľko výčitiek, toľko odkazov, nedá mi nepostaviť sa zoči-voči týmto výzvam a nezareagovať. Chcem, aby sme sa stretli osobne, aby sme si osobne vymenili názory, polemiky, konštruktívnu kritiku a hľadali slabé či silné stránky svojich vízií. Ak angažovanosť tunajších diskutérov siaha aj za virtuálnu realitu tejto web site, potom určite radi prijmú moje pozvanie na volebný workshop na tému OTVORENÁ SAMOSPRÁVA - AKO OSLABIŤ KORUPCIU A AKO POSILNIŤ DEMOKRACIU V OBCI. Pozývam všetkých, ktorých zaujíma Chorvátsky Grob, aj keď v ňom práve nemajú trvalý pobyt :-)

Termín: 25. október 2014

Čas: 16.30 hod.

Miesto: Spoločenská sála Bizmayer na Pezinskej ulici, oproti hotela Kamila.

Predstavím vám systém, ktorý obmedzí pôsobenie akýchkoľvek záujmových skupín a ktorý som odhodlaný zaviesť do praxe v prípade, že dostanem mandát od občanov obce.

Upozorňujem - nejde však o ring voľný! Chcem, aby sme sa zamerali na meritum veci a aby sme hovorili najmä o tom, ako sa moja vízia o otvorenej samospráve dá garantovať ešte skôr, ako dostanem mandát.

Preto nereagujem, ani reagovať nebudem na anonymné výkriky. Som za čestnú debatu. Komu ide skutočne o vec, ten to pochopí. Kto potrebuje sanovať svoje komplexy, ten zrejme neustane a ten zostane v "bezpečí" svojej virtuálnej a anonymnej reality.  Nemá zmysel bojovať s rečami, ani s ohováraním. Ono sa to časom všetko raz vyvŕbi :-)

Počet zobrazení: 406

Komentár

Komentáre môžu pridávať iba členovia CHORVATANIA.

Pripojte sa k sieti CHORVATANIA

Komentár osoby Jozef Tinka o Október 20, 2014 na 4:37pm

Úprimne povedané, Vy ako osoba ma, pán Sládeček netrápite. A pokiaľ ide o voliča - ja to vnímam ako súťaž, buď vládzem alebo nevládzem, ale potom sa môžem hnevať len sám na seba :-) Pravda, ak mi niekto nepodrazí nohy :-) A ešte niečo - som za konštruktívnu kritiku a mám rád, keď aj protistrana počúva. Bez obojstrannej tolerancie a ústretovosti každá debata je cestou do pekiel...

Komentár osoby Štefan Sládeček o Október 20, 2014 na 4:33pm

Áno, už som si to na základe viacerých upozornení uvedomil.

Ja som svoj záujem o otvorenú samosprávu a najmä o samosprávu bez korupcie preukázal svojim postojom a otvoreným uverejňovaním informácií o mojom konaní, a to nielen v podmienkach obce, ale aj pri otázkach na iné oblasti mojich aktivít

Ja osobne Vás ako volič nemusím trápiť, pretože ja volím v Starom meste.

Komentár osoby Jozef Tinka o Október 20, 2014 na 3:58pm

Pán Sládeček, nejde o nedeľu, ale o sobotu. Napísal som to jednoznačne, nikoho nevylučujem. Nie ste síce v portfóliu mojich voličov :-), ale máte záujmy v obci. Potom sa Vás to týka. Veď aj Vy by ste mali mať záujem o otvorenú samosprávu, keď v obci máte majetok.

Komentár osoby Štefan Sládeček o Október 20, 2014 na 3:55pm

Pán Tinka.

Takže môžem tam prísť aj ja Štefan Sládeček? Aj keď ten nedeľný termín sa mi teda veľmi nehodí.

Vopred ďakujem za odpoveď

© 2024   Created by Štefan Sládeček.   Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby