CHORVATANIA

Komunita obyvateľov a sympatizantov obce Chorvátsky Grob

Verejná výzva na zosúladenie návrhu uznesenia so skutočnosťou.

Na hlavnej stránke webu obce Chorvátsky Grob bola zverejnená pozvánka na rokovanie OcZ Ch. Grob na deň 22.19. 2015 o 17:00 hod. ... na Pezinskej ulici v časti Čierna Voda. V sekcii pre Zasadania OZ na tom istom webe je možné stiahnuť si súbor s podkladmi na plánované rokovanie OcZ na deň 22.9. 2015.

V rámci pomerne veľkého rozsahu materiálov na rokovanie je uverejnený aj takýto návrh uznesenia OcZ Ch. Grob návrh uznesenia OcZ Ch. Grob, ktoré by malo zastupiteľstvo obce Ch. Grob prijať k predloženému návrhu Zmien a doplnkov Územného plánu obce Ch. Grob č. 1/2015, týkajúcich sa lokality v centrálnej zóne časti Čierna Voda (ďalej len "ZaD ÚPN-O Ch. Grob č. 1/2015").

Nakoľko bolo znenie dotknutého návrhu už zverejnené a podľa názoru MCST, a.s. ako priamo dotknutého subjektu navrhované znenie nezodpovedá skutočnému obsahu predloženej verzie návrhu ZaD ÚPN-O Ch. Grob č. 1/2015, vyzýva MCST, a.s. týmto JUDr. Velčeka ako predkladateľa dotknutého návrhu uznesenia OcZ, aby tento návrh alebo predložil v zmenenom znení podľa tohto upraveného návrhu znenia uznesenia OcZ Upraveného návrhu znenia uznesenia OcZ alebo aby informoval starostu obce Ch. Grob ako vedúceho rokovania o tejto požiadavke, resp. o výhradách  MCST, a.s. k pôvodne navrhovanému uzneseniu Ocz k predkladanému návrhu ZaD ÚPN-O Ch. Grob č. 1/2015".

Počet zobrazení: 270

Komentár

Komentáre môžu pridávať iba členovia CHORVATANIA.

Pripojte sa k sieti CHORVATANIA

© 2024   Created by Štefan Sládeček.   Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby