CHORVATANIA

Komunita obyvateľov a sympatizantov obce Chorvátsky Grob

Pán Peter Matula je opäť na scéne!

Včera sa na FB stránke Chorvátsky Grob - komunita v rámci diskusie k článku "Hospodárenie miest a obcí" objavil aj tento príspevok od pána Petra Matulu:

Peter Matula Nechapem ako moze clovek, ktory porusoval stavebne zakony pracovat v nejakej obecnej komisii. Myslim tym J. Paulu, ktory si berie moje meno do huby uz niekolky krat a nic ine tu nerobi len osocuje... Ak tam budu taki ako on, tak to pojde dolu vodou aj s novym vedenim.

Takže je späť a v plnej paráde!

Dúfam, že nové vedenie obce urobí s dotyčným pánom a aj s jeho inou oficiálnou stránkou poriadok, aby neohol pokračovať vo vytváraní rozbrojov a vo vyvolávaní "vyfabulovaných" podozrení na ním vytypovaných obyvateľov obce.

Počet zobrazení: 491

Komentár

Komentáre môžu pridávať iba členovia CHORVATANIA.

Pripojte sa k sieti CHORVATANIA

Komentár osoby Ferdinand Kolčák o December 14, 2014 na 12:30pm

Osobne navrhujem, aby sme skupinu "Obec Chorvátsky Grob" ponechali úbohému pánovi Matulovi. Nech si ju užije a nech si na nej zarába... Komunita, ktorú ste založili pán Sládeček sa utešene rozrastá. Ak tam budú publikované oficiálne informácie a prípadne tam budú aktívni aj poslanci, tak moja sklenená guľa hovorí, že komunita pána Matulu zostane čoskoro nepoužívaná (až na rôzne reklamy - platené politické, či neplatené obchodné)... 

Komentár osoby Štefan Sládeček o December 14, 2014 na 11:43am

Obec už svoju FB stránku má, a to stránku s názvom "Chorvátsky Grob - komunita". Len ju musí obec lepšie využívať a reagovať na nej na podnety obyvateľov, resp. aj iniciatívne prezentovať informácie o dianí v obci. A prípadne na to upozorňovať na tej Matulovej stránke, že existuje aj iná FB stránka obce.
.
O tom, či pán Matula ponúkol obci FB stránku Obec Chorvátsky Grob a či, resp. ako obec na túto ponuku reagovala, kolujú rôzne názory. Dokonca bola myslím oficiálne prezentovaná aj informácia o tom, že obec požiadala správu facebook-u o to, aby mohla spravovať stránku s jej oficiálnym názvom. Facebook sa však takýmito "problémami", resp. žiadosťami nezaoberá a dokonca aj súdne rozhodnutia v takýchto prípadoch má takpovediac "v paži".
.
Ak teda vezmeme do úvahy politiku facebook-u, tak jedným zo spôsobov, ako odovzdať FB stránku obci, je ten, ktorý som použil ja pri FB stránke "Chorvátsky Grob - komunita". Keď obec prejavila záujem a určila admina, tak ja ako zriaďovateľ som sa zo stránky odhlásil aj ako admin a aj ako člen. Ak to takto neurobí aj pán Matula, tak stále bude on vlastníkom, presnejšie dominantným adminom.

Komentár osoby Ferdinand Kolčák o December 14, 2014 na 7:07am

Pán Matula nám všetkým arogantne "ukradol" facebook skupinu s príznačným názvom "Obec Chorvátsky Grob". Preto navrhujem, aby boli akékoľvek jeho príspevky ignorované. Pán Matula si zaslúži za svoj čin pohŕdanie. Slušnosť musí vyhrať nad aroganciou.

© 2024   Created by Štefan Sládeček.   Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby