CHORVATANIA

Komunita obyvateľov a sympatizantov obce Chorvátsky Grob

Za všetko zlé v Chorvátskom Grobe môže Fico!!! 

Aj za to, že Ch. Grob nemá školu, že má problémy s kanalizáciou, s dopravou, atď.  Ba dokonca ešte aj za eurofondy pre firmy S. Magála, o ktorých  písali v Plus 7 dní v článku "Magálovej ex-manžel dostal na penzión dotácie z eurofondov. Peniaze sa stratili."!!!

Tak to aspoň tvrdia niektorí členovia solidárnej sociálnej skupiny na FB stránke "Obec Chorvátsky Grob".

Dokonca zrazu kritický názor na konanie/postupy pána Magála vyjadril svojim "Like" aj bývalý starosta Marynčák. Asi už zabudol, že pomerne dosť dlhé obdobie bojoval zubami nechtami z pozície starostu obce Ch. Grob spoločne so 4 Magálovými "NÁDEJ" poslancami Obecného zastupiteľstva obce Ch. Grob za "zakrytie" podvodného konania menovaného pána!!!

A to už bolo prosím pekne v čase, keď pozemky MCST, a.s., ktoré chcel pán bývalý starosta pomôcť získať Magálovi aj proti dvom rozhodnutiam dvoch samostatných súdov, boli ponúknuté obci Ch. Grob na zámenu pre výstavbu novej školy v časti Čierna Voda.

Pred viac než tromi rokmi sa v rámci diskusií k jednému z prvých článkov na tomto webe rozoberala moja diagnóza "schizofrénia".   Vývoj ukázal, kto v Ch. Grobe asi tak môže mať problém s touto diagnózou.

A k vinnému Ficovi ešte pridávam, že v Ch. Grobe a aj vo Bratislavskom samosprávnom kraji sa k vedeniu týchto dvoch subjektov verejnej samosprávy Fico a "ficovci" zatiaľ ani len nepriblížili! Takže zodpovednosť je potrebné hľadať niekde inde. Alebo skúsiť inú rétoriku?

Počet zobrazení: 245

Komentár

Komentáre môžu pridávať iba členovia CHORVATANIA.

Pripojte sa k sieti CHORVATANIA

© 2024   Created by Štefan Sládeček.   Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby