CHORVATANIA

Komunita obyvateľov a sympatizantov obce Chorvátsky Grob

No a už je známy aj záchranca a riešiteľ všetkého zlého!!!

Na facebook stránke s názvom "Obec Chorvátsky Grob" sa objavila rekcia pána Slavomíra Magála na príspevok pána Petra Matula (viď info o ňom v tomto článku "Už je vinník všetkého v Ch. Grobe odhalený!!!").   Reakcia pána Slavomíra Magála si môžete pozrieť v súbore Magal_FB_180314.pdf.

Okrem vyjadrení pána Magála na obsah článku v Plus 7 dní vo vzťahu na žrebčín v Motešiciach, ktoré nechcem v tejto chvíli komentovať pretože nemám dostatok priamych informácií, ma zaujal úvodný odsek jeho článku, ktorý obsahoval nasledovné vyjadrenia:

Vážený pán Matula,
aj mne je ľúto, že nemáme školu - starám sa t.č. o tri milé malé deti a celkom by sa nám zišla - ale na vine je skôr babrácky manažment obce, ktorého ste boli súčasťou a naozaj nie ja. Ak budem ja raz starosta, tak Vás ubezpečujem, že do dvoch rokov bude stáť aj škola aj škôlka.

Podľa tohto odseku sa už objavil prvý kandidát na funkciu starostu (pán Magál) a podľa reakcií ľudí z Ch. Grobu sa ním aj stane možno ako budúci riešiteľ všetkých problémov v Ch. Grobe, pretože jeho razantné vyjadrenie, ako on do dvoch rokov postaví aj školu a aj škôlku.

Niektorí obyvatelia/členovia skupiny "Obec Chorvátsky Grob" pánovi Magálovi veria. To bude asi preto, že nevedia o ňom niekoľko nasledovných faktov:

  • že je pôvodcom totálnej anomálie a rarity v rámci celej SR, a to existencii párneho počtu poslancov Obecného zastupiteľstva obce Ch. Grob,
  • resp. že je "stvoriteľom" štyroch poslancov za starú časť obce Ch. Grob, ku ktorým má ešte aj dnes diaľkové ovládanie a najmä preto hlasujú už minimálne ostatných 15 mesiacov proti všetkému, čo mohlo posunúť výstavbu potrebných školských a aj predškolských zariadení do reality,
  • resp. že je podľa mojich informácií minimálne od konca roka 2009 až do konca roku 2011 úspešne blokoval postup vo využití vhodných pozemkov pre výstavbu školy,
  • resp. že neplatí obci Ch. Grob dane za pozemky a stavby, ktoré postavil aj z ďalších eurofondov a využíva ich aj na podnikateľské aktivity,
  • resp. že využíva bezodplatne pozemky obce Ch. Grob aj na podnikateľské aktivity už minimálne  3 roky odvtedy, ako mu obec vypovedala nájomnú zmluvu z dôvodov jej neplnenia.

Ale možno ja mám zlé informácie. Veď obyvatelia obce Ch. Grob z rozhodujúcej časti nie sú ovce (rozumej voliči Smeru) a teda majú pre svoju podporu pána Slavomíra Magála tie správne informácie.

Počet zobrazení: 251

Komentár

Komentáre môžu pridávať iba členovia CHORVATANIA.

Pripojte sa k sieti CHORVATANIA

© 2024   Created by Štefan Sládeček.   Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby