CHORVATANIA

Komunita obyvateľov a sympatizantov obce Chorvátsky Grob

V priamej nadväznosti na už pred cca dvomi týždňami avizované opatrenie vlastníka nehnuteľností v rámci bývalého areálu Hydinární na Triblavine považuje spoločnosť MCST, a.s. za svoju povinnosť informovať v predstihu obyvateľov časti Čierna Voda o tom, že od 15.4. 2013 budú vykonané opatrenia, vyplývajúce z usmernení obce Chorvátsky Grob. 

Súčasťou týchto opatrení je taktiež prerušenie priechodnosti Triblavinskej cesty a jej uzavretie pre využívanie širokou verejnosťou v úseku od mostíka cez potok Čierna Voda  v obidvoch smeroch. Triblavinskú cestu budú môcť až do ukončenia opatrení v zmysle usmernení obce Chorvátsky Grob môcť využívať iba niektorí vlastníci nehnuteľností v lokalite Triblavina.

Spoločnosť MCST, a.s. sa ospravedlňuje všetkým obyvateľom časti Čierna Voda za komplikácie, ktoré im vzniknú v dôsledku opatrení v lokalite Triblavina, súvisiacich s rozpormi v názoroch vedenia obce Ch. Grob a spoločnosti MCST, a.s. ohľadne riešenia dopravy v rámci dotknutej lokality. Spomínané rozpory pretrvávajú už dlhšiu dobu, aj keď podľa nášho názoru pre ne nie je logický a ani praktický dôvod, čo dokumentuje aj obsah druhej strany vydaného územného rozhodnutia o umiestnení stavby diaľničných kolektorov, na ktoré by mala byť pripojená aj Triblavinská cesta.

Podrobnosti o tomto opatrení si môžete prečítať v tomto liste MCST, a.s. MCST_OChG_1631004.PDF  a v jeho nasledovných prílohách P_1_MCST_OChG_920305.PDF,  P_2_MCST_OChG_1000108.PDF,  P_3_MCST_P_OU_20703.PDF,  Priloha-4_1.PDF

Ďalšie prílohy sú ešte v samostatnom príspevku "Triblavinský cesty bude od 15.4. 2013 uzavretá - dokončenie", a to z dôvodov na strane správy stránky.

Počet zobrazení: 395

Komentár

Komentáre môžu pridávať iba členovia CHORVATANIA.

Pripojte sa k sieti CHORVATANIA

© 2024   Created by Štefan Sládeček.   Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby