CHORVATANIA

Komunita obyvateľov a sympatizantov obce Chorvátsky Grob

Na základe iniciatívy viacerých obyvateľov obce Ch. Grob a aj na základe podnetu voči vydanému Územnému rozhodnutiu pre umiestnenie stavby okružnej križovatky Vajnorská - Pezinská - Triblavinská (ďalej iba "OK Vajnorská"), ktorej realizácia aspoň v minimálnej časti je v podstate nevyhnutnou podmienkou pre realizáciu čohokoľvek v centrálnej zóne časti Čierna Voda, bude v utorok 14.4. 2015 v rámci programu rokovania Komisie pre výstavbu, životné prostredie a verejný poriadok OcZ obce Ch. Grob, označovanej ako Stavebná komisia OcZ obce Ch. Grob, bodom 1. programu rokovania tejto komisie problematika výstavby novej základnej školy s materskou školou v centrálnej zóne časti Čierna Voda (ďalej len "Projekt ZŠ s MŠ"). 

Úlohou tohto článku je do začiatku rokovania SK OcZ obce Ch. Grob poskytnúť aktuálne informácie o vývoji v Projekte ZŠ s MŠ a aj o predpokladoch pre otvorenie ZŠ v lokalite Čierna Voda tak, aby rokovanie na pôde SK OcZ obce Ch. Grob poskytlo všetkým členom komisie a aj obyvateľom obce Ch. Grob potrebné informácie aj pre prípadné korektúry v realizovanom postupe pri realizácii Projektu ZŠ s MŠ.

V sekcii "Nová škola" sú priebežne uverejňované informácie o priebehu Projektu ZŠ s MŠ, ktorých aktuálnym doplnením je aj tento článok.

Aktuálne je Projekt ZŠ s MŠ v štádiu posudzovania projektovej dokumentácie pre vydanie stavebného povolenia pre I. etapu stavby ZŠ, na ktorú získala obec Ch. Grob príspevok vo výške 280 tisíc EUR od Ministerstva školstva SR a už k úspešnému otvoreniu 12 triednej ZŠ obec pripravuje aj potrebné organizačné a aj ďalšie realizačné kroky.

Dňa 15.4. 2015 sa v zasadačke OÚ obce Ch. Grob na základe oznámenia OÚ Sene Odbor životného prostredia Oznámenia OÚ Sene Odbor životného prostredia uskutoční dňa 15.4. 2015 o 8:30 hod. ústne konanie k trom tzv. vodným stavbám, ktoré sú súčasťou I. etapy stavby ZŠ.

Dňa 21.4. 2015 sa taktiež v zasadačke OÚ obce Ch. Grob na základe oznámenia Stavebného úradu obce Ch. Grob Zacatie_stavebneho_konania_ZS_s_MS.PDF uskutoční dňa 21.4. 2015 o 9:00 hod. ústne konanie ku všetkým dielčím stavbám z I. etapy stavby ZŠ.

Na základe záverov z rokovania na pôde SK OcZ obce Ch. Grob bude informácia z tohto článku pred rokovaním OcZ obce Ch. Grob doplnená o všetky tie informácie, ktoré budú požadované členmi Sk OcZ obce Ch. Grob.

Počet zobrazení: 252

Komentár

Komentáre môžu pridávať iba členovia CHORVATANIA.

Pripojte sa k sieti CHORVATANIA

© 2024   Created by Štefan Sládeček.   Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby