CHORVATANIA

Komunita obyvateľov a sympatizantov obce Chorvátsky Grob

Už dávno som sa tak dobre na Facebook-u nepobavil, ako pri čítaní príspevku prednostu OÚ o pohrávaní sa s myšlienkou založenia VIP Klubu: http://www.facebook.com/groups/chorvatskygrob/permalink/35030281174...

Nedalo mi. Inšpirovaný prednostovými príspevkami som vytvoril dotazník pre potenciálnych členov. Upozorňujem, že sa jedná o žart (samozrejme iba na úrovni autora).

http://bit.ly/11XvmHo

Na druhej strane, už dávno som z nejakého Facebook príspevku nebol tak rozladený, ako z príspevku prednostu k VIP Klubu (citujem):

"Opytsm sa ktory z tych kritickych hlasov nam dokaze vybavit prijatie u premiera alebo vyznamnu dotaciu na ministerstve skolstva trebars?"

Táto republika a naša obec je v prdeli aj preto, že je možné "vybaviť" dotáciu na ministerstve, resp. že existujú ľudia, ktorí dokážu "vybaviť" dotáciu na ministerstve.

Ak máme vo vedení obce ľudí, ktorí chcú "vybavovať" dotácie na ministerstve, tak pevne verím, že po budúcich voľbách budú "vybavovať" dotácie a organizovať "vybavovačov" do VIP Klubov v nejakej ďalšej obci.

Počet zobrazení: 228

Komentár

Komentáre môžu pridávať iba členovia CHORVATANIA.

Pripojte sa k sieti CHORVATANIA

© 2024   Created by Štefan Sládeček.   Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby