CHORVATANIA

Komunita obyvateľov a sympatizantov obce Chorvátsky Grob

S určitým oneskorením informujem návštevníkov tejto stránky o podpísaní zápisu zo stretnutia zástupcov Ministerstva dopravy, výstavby a regionálneho rozvoja SR (MDVaRR SR), Národnej diaľničnej spoločnosti, a.s. (NDS, a.s.), obce Chorvátsky Grob a zástupcov viacerých vlastníkov nehnuteľností v lokalite Triblavina, konaného dňa 26.2. 2014. Dôvodom bolo v prvom rade dlhšie prerokovanie obsahu a/alebo aj niektorých častí textu predmetného zápisu, ale aj moja pracovná vyťaženosť.

Stretnutie dňa 26.2. 2014 bolo oficiálne a zastupujúca starostka obce Ch. Grob o ňom informovala aj Obecné zastupiteľstvo Ch. Grob na rokovaní 3.3. 2014. Na rozdiel od väčšiny predchádzajúcich snažení MCST, a.s. a pokusov zástupcov MDVaRR SR, NDS, a.s. a aj ďalších organizácií sa tento neskončil rovnako, ako hádzanie hrachu na stenu za bývalého Marynčáka bez nejakého spoločne odsúhlaseného záveru, resp. záverov.

V priebehu cca 8 pracovných dní od 26.2. 2014 bol odsúhlasený a aj siedmymi z ôsmych zástupcov prítomných subjektov podpísaný nasledovný Zapis_zo_stretnutia_26-02-14_ku_TRBC.pdf  aj s nasledovnou prílohou Riesenia_pripojenia_CV.pdf, v ktorej je zakreslené riešenie dopravného pripojenia obce Ch. Grob a najmä časti Čierna Voda na na nadradenú diaľničnú a aj ostatnú cestnú sieť (keď bude lepšia kópia, tak to vymením).

Nemá zmysel sa viac rozpisovať, pre členov fanklubu bývalého Marynčáka je to zbytočné a ostatní si väčšinou to vedia vyhodnotiť aj bez dlhého písania. Kto ale má záujem si predkladané informácie dať do širších súvislostí, tak tomu odporúčam porovnať obsah a význam Zápisu zo stretnutia dňa 26.2. 2014 s obsahom listu bývalého Marynčáka č. 1644/2013-JAS z 26.8. 2013. Obsah toho listu bývalého Marynčáka je možné si pozrieť v článku "Zlyhali nielen pokusy o riešenie rozporov, ale aj niečo iné." v súbore OChG_1644_2013-JAS.pdf.

Počet zobrazení: 388

Komentár

Komentáre môžu pridávať iba členovia CHORVATANIA.

Pripojte sa k sieti CHORVATANIA

© 2024   Created by Štefan Sládeček.   Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby