CHORVATANIA

Komunita obyvateľov a sympatizantov obce Chorvátsky Grob

Dňa 1.3. 2016 poobede bol na web stránke obce uverejnené toto STANOVISKO OBCE CHORVÁTSKY GROB K MOŽNEJ PREKLÁDKE VODOVODU NAVRHOV....

Dňa 2.3. 2016 o 00:09 hod. som všetkým zainteresovaným osobám odoslal reakciu MCST, a.s. na vyššie spomínané stanovisko obce, ktoré si verejnosť môže pozrieť v tomto súbore Reakcia_list_obce_z_10316.pdf.

Ak bude ktokoľvek potrebovať doplniť informácie zo súboru Reakcia_list_obce_z_10316.pdf, tak mi pošlite správu cez www.chorvatania.sk; v krajnom prípade podľa vlastného uváženia zareagujem aj na podnety v sekcii Anonymka.

Súbor s reakciou MCST, a.s. obsahuje linky na viacero súvisiacich informácií, ktoré pre istotu uvediem aj v tomto príspevku:

Aj keď cieľ stretnutia 9.3. 2016 podľa emailu od starostu obce Ch. Grob, resp. stanoviska z web stránky obce nie je celkom zrejmý, dovoľujem si s ohľadom na rozsah pozvaných účastníkov konštatovať, že z pohľadu MCST, a.s. je splnený predmet výzvy z bodu 2. emailu MCST, a.s. z 28.2. 2016 a teda platí, že zo strany MCST, a.s. nie je dôvod na vykonanie opatrení, smerujúcich k prerušeniu dodávky pitnej vody do lokalít PH-1 a PH-3, resp. aj pre obyvateľov RD v okolí Vajnorskej ulici pri vjazde od mestskej časti Vajnory.

Počet zobrazení: 397

Komentár

Komentáre môžu pridávať iba členovia CHORVATANIA.

Pripojte sa k sieti CHORVATANIA

© 2024   Created by Štefan Sládeček.   Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby