CHORVATANIA

Komunita obyvateľov a sympatizantov obce Chorvátsky Grob

Pozerajte večer diskusiu kandidátov a sledujte aj vývoj v projekte Novej školy.

Bude naozaj nová škola a škôlka v Chorvátskom Grobe?

Ako je to so zmenou Územného plánu obce?

Dá sa vyriešiť zlý stav kanalizácie a vytápania domov?

Kto rozdeľuje obyvateľov Ch. Grobu na tých z Grobu a tých z Čiernej Vody?

********

Aký majú na tieto problémy názor a aké majú na ne riešenie kandidáti v komunálnych voľbách 2014?

Odpovede na všetky tieto otázky, ale aj veľa ďalších informácií, resp. názorov kandidátov sa môžete dozvedieť z ich televíznej besedy, ktorú cez internetový televízny kanál prináša

Váš komunitný web www.chorvatania.sk

********
V pondelok 10.11. 2014 od 20:00 si môžete v sekcii „Voľby 2014“ kliknutím na text/plôšku „PLAY“ spustiť prenos z diskusie pána Ferdinanda Kolčáka s tými kandidátmi, ktorí sa rozhodli aj pre takúto formu oslovenia Vás, obyvateľov obce a aj voličov v komunálnych voľbách 2014.
Tento prenos bude samozrejme vo forme záznamu prístupný v tej istej sekcii „Voľby 2014“ aj po jeho odvysielaní už ako záznam.

********

Na www.chorvatania.sk prebieha aj pomerne aktívna diskusia obyvateľov a sympatizantov obce, ktorá bude veríme rovnako aktívne prebiehať aj k vysielanej diskusii kandidátov.

Diskusia v sekcii „Anonymka“ sa po chvíľkových a občasných pokusoch o agresívne až vulgárne útoky na niektorých kandidátov alebo aj na iné osoby aktuálne dostala do prijateľnej kritickej polohy a je podľa vyjadrení viacerých diskutujúcich pomerne zaujímavým zdrojom informácií o dianí v obci, resp. o náladách obyvateľov.

********

Nájdite si čas a sledujte tiež priebežne informácie o vývoji projektu „Nová škola“ v časti Čierna Voda na Vašom komunitnom webe www.chorvatania.sk.

Počet zobrazení: 268

Komentár

Komentáre môžu pridávať iba členovia CHORVATANIA.

Pripojte sa k sieti CHORVATANIA

© 2024   Created by Štefan Sládeček.   Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby