CHORVATANIA

Komunita obyvateľov a sympatizantov obce Chorvátsky Grob

Po troch rokoch je kanalizácia na Hornodvorskej opäť upchatá. Voda stojí na ulici a pomaly stúpa

Podobná situácia bola na Hornodvorskej naposledy pred tromi rokmi. Vtedy ešte vo väčšom roszahu. Dnes som stretol pracovníkov Agilita PLUS na CS za Hornodvorskou, kde strávili viac ako hodinu opravou čerpadiel. Hlavnou príčinou dnešnej havarijnej situácie však je výrazné oteplenie. Vďaka nemu, kanalizáciou pretekajú hektolitre vody z rozpusteného snehu a ľadu. Čerpadlá na Hornodvorskej takýto nápor nestíhajú.

 

Takto to vyzerá pár metrov od domov (cca 10:00 hod. 30.01.2013):

Kanál na Hornodvorskej priamo medzi domami - voda stojí:

To isté miesto o hodinu na to - hladina stúpla:

Na čerpacej stanici CS2, kde boli minulý týždeň tri havárie, je čerpadlo opäť nefunkčné (bez hluku), šachta zatopená a tak kompletný obsah kanalizácie vyteká do poľa. Pracovníkov Agilita PLUS som informoval telefonicky, zástupkyňu starostu prostredníctvom poslankyne obecného zastupiteľstva:

Okolie šachty:

Zopakujme si:

Netvrdím, že toto spôsobilo terajšie vedenie obce. Ani nežiadam, aby bola kanalizácia za dva roky opravená. Žiadam starostu a vedenie obce, aby vypracovalo plán obnovy kanalizácie (ak také niečo neexistuje), dali ho občanom na vedomie a následne ho začali vykonávať. Je na tom niečo k nepochopeniu?

Počet zobrazení: 299

Komentár

Komentáre môžu pridávať iba členovia CHORVATANIA.

Pripojte sa k sieti CHORVATANIA

© 2024   Created by Štefan Sládeček.   Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby