CHORVATANIA

Komunita obyvateľov a sympatizantov obce Chorvátsky Grob

Tento príspevok je súčasťou môjho konania v záujme toho, aby mali manipulátori a klamári menšiu šancu dostať sa na verejnú funkciu a potom z nej opakovane škodiť ľuďom a aj záujmom verejnosti.

Prvý sľub alebo záväzok pána Matulu z jeho predvolebného programu znie:

1.

Práca pre ľudí. Získanie investorov, ktorí by pri priniesli ľuďom prácu. Zlepšenie podnikateľského prostredia v meste tak, aby sa malým a stredným podnikateľom darilo a aby zamestnali viac ľudí. Spolupráca s Národnou agentúrou pre malé a stredné podnikanie. Spolupráca so Slovenskou agentúrou pre rozvoj investícií a obchodu. Hľadanie investorov, ktorí by začali výrobu vo výrobnej hale bývalej Monedy a v bývalom Tatra Nábytku. Pri verejnom obstarávaní vždy oslovovať aj teplických podnikateľov. Bolo by dobré, ak by mohli prácu vykonávať domáce podnikateľské subjekty.

No a ako obdobné činnosti pán Matula vykonával ako prednosta oÚ obce Ch. Grob a pravá ruka bývalého starostu Marynčáka?

Myslím, že všetkým obyvateľom obce Ch. Grob sú známe peripetie okolo priechodnosti, presnejšie okolo legalizácie Triblavinskej cesty verejnosťou vo vzťahu na logický záujem MCST, a.s. využívať svoje pozemky, resp. aj stavby.

Pán Matula svojou odbornou nespôsobilosťou alebo neobjektívnou odbornou podriadenosťou jednak spôsobil dvakrát prerušenie prevádzky na Triblavinskej ceste jej prehradením spoločnosťou MCST, a.s., ale najmä "ne -získal investorov, ktorí by pri priniesli ľuďom prácu do obce", ale naopak minimálne v troch prípadoch pomohol  v tom, že investori kvôli obštrukciám obce išli inam. Takýmto postupom "ne - zlepšil podnikateľského prostredia v obci".

O problematike Triblavinskej cesty je na www.chorvatania.sk plno článkov, z ktorých aktuálne odporučím aspoň jeden: Riešenie Triblavinskej cesty - časť prvá.

Link na tento článok bude daný do pozornosti všetkým tým občanom - voličom mesta Turčianske Teplice, ktorý by oň podľa môjho názoru mohli mať záujem.

Počet zobrazení: 186

Komentár

Komentáre môžu pridávať iba členovia CHORVATANIA.

Pripojte sa k sieti CHORVATANIA

© 2024   Created by Štefan Sládeček.   Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby