CHORVATANIA

Komunita obyvateľov a sympatizantov obce Chorvátsky Grob

Takto som bol nútený rozšíriť "arzenál" označení bývalého prednostu OÚ obce Chorvátsky Grob po jeho manipulatívnom konaní v podstate od začiatku kauzy "Výstavba kontajnerovej školy na ihrisku v časti Čierna Voda." Je to doplnenie základu arzenálu "bojazlivý chrapúň", ktorý som použil v článku "Pán Matula je bojazlivý chrapúň".

Pán Peter Matula uverejnil dňa 10.10. 2014 o cca 20:00 hod. na FB stránke s názvom Obec Chorvátsky Grob, ktorú založil ako zamestnanec Obecného úradu obce Ch. Grob (dokonca jeho prednosta) nasledovnú otázku, resp. anketu:

Ste za opätovné prijatie Š. Sládečka do tejto skupiny? Hlasovať môžete do nedele 15:00 hod.

A aby sa mohli ľudia naozaj "slobodne" rozhodnúť, tak ako správny manipulátor a klamár k tomu pridal aj jemu vlastné "vysvetlenie" tohto svojho "demokratického počinu, resp. presnejšie odporučenie, ako sa majú ľudia rozhodnúť:

Vážení členovia skupiny, už dlhšiu dobu sa snažím nereagovať na žiadosti Š. Sládečka, aby som ho opätovne zaradil do skupiny. Neurobil som to ani potom, ako sa mi vyhrážal právnikmi. A nerobím to ani preto, lebo sa mi dnes vyhráža tým, že bude konať voči mojej osobe v mojom rodnom meste. Ten pán je taký neodbytný, že som sa rozhodol nechať to na vašom rozhodnutí... Len pripomeniem, že zo skupiny som ho vylúčil po viacerých upozorneniach na to, že informuje nepravdivo, že zahlcuje svojimi častými a veľmi dlhými príspevkami a odvolávkami na ďalšie jeho články túto skupinu. A vylúčil som ho tiež po viacerých vašich žiadostiach, aby som tak urobil. Nechávam na vašom rozhodnutí, či ho chcete mať v skupine späť a dať mu priestor na jeho názory, alebo nie. Ďakujem za váš názor.

Reakcie ľudí na FB Obec Chorvátsky Grob do termínu uverejnenia tohto môjho článku sú uvedené v tomto súbore Reakcie_otazka_Matula.pdf a vrátane reakcií cez hlasovanie v tejto "demokratickej" ankete jednak potvrdzujú dosiahnutie cieľa manipulátora a klamára Petra Matulu, ale dávajú mi o to väčšie právo reagovať na menovaného "bojazlivého chrapúňa" adekvátnym spôsobom, na ktorý som ho už dávnejšie upozorňoval.

Do uzavretej skupiny na FB Obec chorvátsky Grob som prestal mať záujem patriť dňa 26.9. 2014 o cca 16:00 hod. dokedy mal pán Matula možnosť zaradiť ma do jeho skupiny Obec Chorvátsk Grob - takýto bol obsah mojich emailových správ cez jeho FB konto FB_maily_Sladecka_na_Matulu.pdf.

Teraz už ten záujem byť členom Matulovej skupiny nemám a ak ma tam zaradí, tak z nej dobrovoľne odídem.

Svoj čas budem popri iných dôležitejších veciach venovať tomu, aby sa starostom alebo aj poslancom obce Chorvátsky Grob a/alebo aj primátorom mesta Turčianske Teplice nestali manipulátori a klamári.

Počet zobrazení: 346

Komentár

Komentáre môžu pridávať iba členovia CHORVATANIA.

Pripojte sa k sieti CHORVATANIA

© 2024   Created by Štefan Sládeček.   Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby