CHORVATANIA

Komunita obyvateľov a sympatizantov obce Chorvátsky Grob

Parkovanie na Čerešňovej - doplnenie, resp. pokračovanie.

Po nejakom čase mimo PC som zachytil prvú anonymnú reakciu na môj blogový príspevok" Parkovanie na Čerešňovej". Ako som si už zvykol na intelektuálnych anonymov v tejto obci slovenskej gubernie, tak to samozrejme nemohlo byť neurážlivé.

Pre istotu uvediem celý príspevok predmetného intelektuálneho anonyma (ďalej iba IA) a potom k nemu uvediem aj krátky komentár, nech to tu žije, keď už vonku ... prší.
parkovanie vs. Promcen Obdivujem prispevok p. Sladecka s jeho riesenim situacie na Ceresnovej. Okrem neho este v tejto obci nik nepochopil, ze projekt Promcen je riesenim na vsetky problemy. Spomenul aj anketu o benzinovej pumpe. Cakam, kedy sa verejne ospravedlni za zverejnenie osobnych udajov na webe, cim porusil zakon o osobnych udajoch. Alebo caka na trestne oznamenie ? Uuups, aj majster grafoman sa obcas sekne. Dalsia anketa by mala byt asi na temu delozovania tohto pana mimo BA kraj

IA zrejme nie celkom pozorne čítal môj blogový príspevok, alebo mu je v podstate jedno, čo napíšem, tak si potrebuje „uľaviť“. V tomto príspevku totiž neprezentujem Projekt PROMCEN ako riešenie na všetky problémy, iba som konštatoval, že možno by sme to parkovanie boli riešili, pretože o to bol záujem. A ešte som poznamenal, že Projekt PROMCEN je aktuálne pozastavený.

V rámci možného riešenia som tiež len reagoval na to, že som mal cez mail zopár otázok k možnosti parkovať nejaké vozidlá v areáli PD Agrolipt, s.r.o. a s ohľadom na situáciu s parkovaním na Čerešňovej by možno mali obyvatelia záujem o takejto možnosti diskutovať. Nič viac a nič menej.

Benzínovú pumpu som spomínal iba v súvislosti s obsahom diskusného príspevku pani Michalkovej vo väzbe na správanie sa časti obyvateľov z Čerešňovej, ktorí majú tendenciu nariaďovať MCST, a.s. čo má a/alebo čo nemá so svojimi pozemkami robiť.

Čo sa týka zverejnenia osobných údajov na webe vo väzbe na porušenie ustanovení zákona o ochrane osobných údajov som presvedčený, že som nič neporušil a tak si naozaj s radosťou počkám na podané trestné oznámenie. Síce už v tejto „kauze“ nebude prvé, ale do Senca to nie je až tak ďaleko. Ešte pred podaním trestného oznámenia však IA odporúčam, aby si to odkonzultoval na úrade, ktorý je na to ustanovený.

Ospravedlnil som sa tomu prispievateľovi do ankety, ktorý sa na mňa obrátil s výhradou o zverejnení jeho názoru a/alebo údajov o jeho maily, pričom som aj urobil zmenu v texte v príslušnej prílohe blogového príspevku.

Viac sa zatiaľ k výlevu IA neopláca dodávať.

Počet zobrazení: 157

Komentár

Komentáre môžu pridávať iba členovia CHORVATANIA.

Pripojte sa k sieti CHORVATANIA

© 2024   Created by Štefan Sládeček.   Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby