CHORVATANIA

Komunita obyvateľov a sympatizantov obce Chorvátsky Grob

Na www.ciernavoda.info, súkromnej to stránke pána M. Pavela, sa v krátkej dobe objavili dve informácie o väčších developerských projektoch, za ktorými stojí niekto z mestskej časti Vajnory, pričom sa spomína aj starosta tejto mestskej časti pán Mrva.

V jednom prípade sa jedná priamo o územie Čiernej Vody (tzv. Suché miesto II) a v druhom prípade ide o projekt vo Vajnoroch s novými RD a aj bytovými domami s prírastkom obyvateľov cca 3 - 5 tisíc. A v pozadí je ešte projekt CEPIT v KÚ Vajnory, ktorý je rádovo väčší.

Preto sú namieste niektoré otázky, ktoré naznačil aj autor príspevku o projekte vo Vajnoroch s názvom Nemecká dolina.

1.  Bol úprimný boj šíku OZ Čierna Voda, starosta Vajnor, Ing. Marynčák, 3 poslanci NR SR, médiá za zachovanie vidieckeho rázu a proti výstavbe Park City na Triblavine?

 

2.  Bolo úprimné podanie starostu Vajnor a členov OZ Čierna Voda na prokuratúru vo veci porušenia nejakých zákonov zo strany Obecného zastupiteľstva Ch. Grob? Nebolo by úprimné informovať "použitú" verejnosť, ako to vlastne je a/alebo ako to vlastne bolo?

 

3. Je úprimné prekvapenie pána M. Pavela z existencie projektu Suché Miesto II, podľa ktorého sa to akože dozvedel "teraz nedávno"? 

 

4. Je úprimné prekvapenie členov OZ Čierna Voda (najmä jej aktuálnych poslanco ObZ Ch. Grob) po zverejnení informácií o projekte Suché Miesto II, ktorí boli tiež účastníkom šíku v boji proti projektu Park City a vtedy vehementne prezentovali svoje nesúhlasné stanoviská k tomu projektu, ale teraz sú pri Suchom Mieste II úprimne a prekvapivo ticho?

 

5. A vlastne, čo je ešte úprimné?!?

Počet zobrazení: 556

Komentár

Komentáre môžu pridávať iba členovia CHORVATANIA.

Pripojte sa k sieti CHORVATANIA

Komentár osoby Štefan Sládeček o Január 18, 2011 na 2:50pm

Vidím pán Pavel, že o stave svojej osobnosti viete úplne všetko.

Teraz už len začať s tou dlhoročnou psychoterapiou.

Komentár osoby Marián Pavel o Január 18, 2011 na 2:44pm

Širokou skupinou ochorení sú poruchy osobnosti. Samotnému pacientovi môžu spôsobovať ťažkosti v spoločenskej konverzácii a uplatnení, ale ovplyvňujú bezprostredne aj ich okolie. Pritom „postihnutý“ si najčastejšie neuvedomuje svoje zvláštne správanie, chybu hľadá a vidí v ostatných ľuďoch a bráni sa odbornej pomoci. Liečba, ak s ňou súhlasí, je ťažká a úspech nezriedka prinesie len dlhoročná psychoterapia. K uvedeným poruchám patrí napríklad paranoidná, kverulantská, fanatická, hysterická, excentrická, narcistická, nestála, agresívna a mnohé iné formy poruchy osobnosti.

Poruchy osobnosti a správania, časopis o zdraví

Komentár osoby Michal Paulík o Január 17, 2011 na 10:06am
...a pri zjazde z nadjazdu do Vajnor (po pravej strane) lokalita Šuty v stupni ÚPN-Z = pridajme cca 1500-2000 obyvateľov... bez komentára

© 2024   Created by Štefan Sládeček.   Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby