CHORVATANIA

Komunita obyvateľov a sympatizantov obce Chorvátsky Grob

Paneláky bez občianskej vybavenosti a ťaženie plynu - časť tretia.

Toto je pokračovanie druhej časti informácií "Paneláky bez občianskej vybavenosti a ťaženie plynu - časť druhá.", ku ktorých poskytnutiu som bol vyzývaný diskutérmi v rámci Anonymky v rámci vyjadrovaní panických obáv nejakých "trollov" o údajnej výstavbe panelákov bez občianskej vybavenosti (zrejme na pozemkoch MCST, a.s.) a o údajnom ťažení plynu (určite s účasťou MCST, a.s.).

3.

Obec Ch. Grob vydala súhlasné stanovisko ku žiadosti MCST, a.s. o stanovisko k umiestneniu prevádzky špecializovanej stavebnej firmy na pozemkoch MCST, a.s. v centrálnej zóne časti Čierna Voda, a to dňa 31.3. 2014 v písomnosti č.  382_2014_IvKe.PDF.

4.

Na základe tohto stanoviska a po rokovaní OcZ obce Ch. Grob dňa 24.4. 2014 nechala MCST, a.s. spracovať projektový výkres, popisujúci jednak presnejšiu polohu tej prevádzky špecializovanej stavebnej firmy a s ohľadom na výpoveď z nájmu pre materskú školu v OC MONAR a aj s ohľadom na obsah a aj význam uznesení č. OcZ č. 35/2014 až č. 37/2014 taktiež možnosť umiestnenia novej materskej školy na pozemkoch MCST, a.s., uvažovaných pre umiestnenie MŠ a aj ZŠ. Pred plánovaným rokovaním OcZ obce Ch. Grob dňa 29.5. 2014 predložila MCST, a.s. takto vyhotovené výkresy v prílohe nasledovného listu MCST_OCHG_2511305.PDF, ktorého prílohu tvorili aj nasledovné výkresy s dvomi možnými riešeniami  umiestnenia vtedy už alebo ešte dvoch podnikateľských prevádzok, a to vo výkresoch  140509_PROMCEN_plochy_firiem_01A.pdf a 140509_PROMCEN_plochy_firiem_02A.pdf.

5.

Rokovanie OcZ obce Ch. Grob sa od 24.4. 2014 opakovane celkom 4 krát nekonalo a odvtedy už v závere mesiaca jún 2014 už aj zástupca špecializovanej stavebnej firmy definitívne stratil trpezlivosť a svoj záujem o ďalšie využívanie pozemkov a stavieb MCST, a.s. v centrálnej zóne Časti Čierna Voda zrušil.

6.

Potom "vstúpil" do hry zápas medzi obcou Ch. Grob a TJ Elán Čierna Voda (dnes už Golf Club Bobrov) o užívanie ihriska v časti Čierna Voda a zhodou okolností v tom istom čase aj medializácia informácií o podvodoch pri čerpaní nemalých prostriedkov z fondov EÚ. Na scéne sa taktiež objavila skupina mladých zanietených obhajcov pána S. Magála a neskôr aj trošku starší pán Jozef  Tinka, ktorý do obhajoby pána Magál stúpil naozaj vehementne, o čom už návštevníci www.chorvatania.sk boli podrobne informovaní viacerými osobami. 

7.

Takže na záver a úplne jednoducho ku konšpiratívnej story "Paneláky bez občianskej vybavenosti a ťaženie plynu."

7.1. 

Podľa aktuálnej situácie od cca konca januára 2014 nebudú paneláky na pozemkoch MCST, a.s. budované, ale táto lokalita v prirodzenom centre časti Čierna Voda bude využívaná na nejaké podnikateľské účely. 

7.2. 

S prieskumnými vrtmi v rámci schváleného projektu prieskumu pre NAFTA, a.s. som nikdy nič nemal a aj umiestnenie špecializovanej stavebnej firmy pre zakladanie stavieb na nestabilných podložiach s využitím hlbších pilótových základoch už nie je predmetom záujmu MCST, a.s. z dôvodov ukončenia záujmu zo strany dotknutej firmy.

7.3. 

Všetky prezentované informácie od Ing. Krahulcovej, Ing. Tinku a od množstva ďalších "použiteľných idiotov" boli len vyjadrením úpornej až "na......ej propagandy" s cieľom odpútať pozornosť od iných, závažnejších problémov práve na strane tých, ktorí tú propagandu rozpútali a veľmi intenzívne aj živili.

Toto  bol môj ostatný príspevok ku vysvetľovaniu domnelej kauzy "Paneláky bez občianskej vybavenosti a ťaženie plynu."

 

Počet zobrazení: 190

Komentár

Komentáre môžu pridávať iba členovia CHORVATANIA.

Pripojte sa k sieti CHORVATANIA

© 2024   Created by Štefan Sládeček.   Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby