CHORVATANIA

Komunita obyvateľov a sympatizantov obce Chorvátsky Grob

Oznámenie o petícii do NR SR a o prezentácii možnej výstavby škôlky.

V nadväznosti na môj predchádzajúci príspevok na tomto komunitnom webe (viď "Občiansky pokus o zmenu zákonov" informujem verejnosť o definitívnej verzii podania petície za zmenu nedostatkov v niektorých zákonov na Národnú radu Slovenskej republiky (NR SR).

Text finálnej verzie petície je v súbore Peticia_za_zmenu_zakonov.pdf a jej príloha - odôvodnenie je v súbore Odovodnenie_peticie_za_zmenu_zakonov.pdf

Volím tento postup aj napriek tomu, že do programu rokovania Obecného zastupiteľstva Obce Ch. Grob mohla na deň 29.5. 2014 bola zaradená prezentácia možnej výstavby materskej školy  na pozemkoch MCST, a.s. (viď program rokovania OcZ Obce Ch.Grob ).

Pri stave poslancov 10 a pri hlasovaní väčšinou "5 proti piatim" totiž nie veľmi verím tomu, že sa niečo podarí vyriešiť. A to aj napriek tomu, že od istej doby má 5 poslancov spoločne so zastupujúcou starostkou rovnaký názor a vyvíjajú pomerne veľkú snahu, aby našli nejaké riešenie pre novú škôlku a aj pre výstavbu novej školy.

Petícia bola podaná celkom 9 subjektom v rámci NR SR, a to konkrétne listom takéhoto znenia PZZZ_123059.PDF a so zoznamom poslancov NR SR pre odovzdanie petície v takejto forme prílohy PZZZ_123059_pril.PDF.

Počet zobrazení: 227

Komentár

Komentáre môžu pridávať iba členovia CHORVATANIA.

Pripojte sa k sieti CHORVATANIA

© 2024   Created by Štefan Sládeček.   Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby