CHORVATANIA

Komunita obyvateľov a sympatizantov obce Chorvátsky Grob

Obyvatelia obce potrebujú necenzurované a objektívne informácie.

To je hlavný dôvod, pre ktorý vznikol tento komunitný server. Aktivity Občianskeho združenia (celý názov neviem na ich stránke nájsť) sú mi sympatické a na stránkach http://www.ciernavoda.info som často hľadal informácie týkajúce sa Chorvátskeho Grobu a jeho budúcnosti. Zároveň som veril, že demokracia a pluralita sú základnými princípmi ich komunikácie. Ukázalo sa, že neboli.

Vymazanie príspevku (prezentácie) protikandidáta na starostu zo stránok servera občianskeho združenia mi pripomenulo, že pokiaľ chcem voliť slobodne, zodpovedne a z vlastného presvedčenia, musím sa nejako dostať k názorom a programom všetkých kandidátov. Aj tých, ktorí sa objavia z večera do rána.

Čítajúc vyjadrenie majiteľa domény a konateľa občianskeho združenia je mi jasné, že v komunálnych voľbách (2010) nám ich stránka neposkytne objektívnu a vyčerpávajúcu informačnú hodnotu. Iné stránky s potenciálom zjednotiť názory kandidátov som nenašiel a tak som vytvoril tento komunitný server, kde ponúkam priestor všetkým kandidátom na vlastnú bezplatnú sebaprezentáciu a možnosť obhajovať svoj program on-line.

Ak teda kandidujete na pozíciu starostu, alebo poslanca našej obce a nie ste uvedený-á na prvej stránke tohoto servera v ľavom stĺpčeku - dajte nám o tom prosím vedieť. Alebo ak poznáte niekoho, kto nevie o tejto
stránke a chce kandidovať, napíšte nám na neho kontakt zaslaním e-mailu
v ktorom uvediete vaše meno, priezvisko a telefón na adresu:
redakciazavináčb4b.sk
(prosím
nahraďte slovo "zavináč" znakom @)

Počet zobrazení: 104

Komentár

Komentáre môžu pridávať iba členovia CHORVATANIA.

Pripojte sa k sieti CHORVATANIA

© 2024   Created by Štefan Sládeček.   Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby