CHORVATANIA

Komunita obyvateľov a sympatizantov obce Chorvátsky Grob

Pôvodne som chcel Karolíne napísať odpovede iba v Anonymke, ale na 8 priamych a na ďalších 10 nepriamych otázok sa nielenže nedá odpovedať, ale ani zmysluplne reagovať.

Takže zopár odpovedí od Š. Sládečka (aj keby som nemusel, pretože nekandidujem a ani nie som pred vyšetrovateľom PZ SR a ani ŠTB - teda dúfam :) ).

Môžete mi prosím milá Karolína povedať, prečo sa máte pocit, resp. na základe čoho ste nadobudli presvedčenie, že sa držím Benčíka?

Vy ste doteraz žili na Venuši milá Karolína, že sa pýtate na to, aké je môj záujem v tejto obci? Alebo sa Vám nechce čítať vety, ktoré obsahujú viac ako 10 slov? Pretože vo viac, než 200 článkoch tou na blogu www.chorvatania.sk je to podrobne zdokumentované! Ale len pre Vás a jednoducho milá Karolína - chcem v súlade so zákonmi SR a v súlade so všetkými vykonávacími predpismi a záväznými vyhláškami užívať svoj majetok, nadobudnutý za 40 % zdanené peniaze. To Vám už bude stačiť, resp. už tomu prosím rozumiete?

Niektoré z Vašich viet, resp. otázok ignorujem, pretože sú otázkami na celospoločenské problémy tejto gubernie, resp, sa zaoberajú tým, čo robím ja vo svojej firme a za svoje peniaze, do čoho Vás naozaj nič nie je milá Karolínka. Aj keby som si ja a aj moji zamestnanci točili mlynček alebo sa špárali v nose.

Máte to pomýlené milá Karolína. Nie ja sa stariem do obecných vecí, ale obec sa neoprávnene a zle starie do mojich vecí. Napriek tomu, že podľa základného zákona je základnou úlohou obce pri výkone samosprávy starostlivosť o všestranný rozvoj jej územia a o potreby jej obyvateľov. 

To, že Vy milá Karolína niečomu nerozumiete, naozaj nie je môj problém. Skúste sa na to spýtať svojich skúsenejších kolegov alebo mi pošlite email a môžeme sa dohodnúť na nejakom doškolení.

Viete milá Karolína definovať pojem "veľké zisky" alebo aspoň vymedziť, čo to podľa Vašich predstáv znamená? Viete mi vysvetliť, prečo by som Vám mal odpovedať na Vaše otázky obdobného typu, ak nie ste z Daňového úradu alebo z Finančnej správy SR?

Keď na mňa nechcete útočiť milá Karolína, tak na mňa neútočte. Ja nekandidujem.

Na posledné vety milá Karolína z Vášho príspevku nájdete naozaj odpovedí v mojich blogoch alebo v Anonymke dosť.  Iba Vám milá Karolína v závere položím jednoduchú otázku :

"Prečo máte pocit, že ja mlčím o tom, čo potrebujem od obce, keď som sa veľakrát vyjadril, že od obce som nikdy nechcel nič, čo by bolo nad rámec zákonov SR a z nich vyplývajúcich možností alebo povinností obce."

Počet zobrazení: 172

Komentár

Komentáre môžu pridávať iba členovia CHORVATANIA.

Pripojte sa k sieti CHORVATANIA

© 2024   Created by Štefan Sládeček.   Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby