CHORVATANIA

Komunita obyvateľov a sympatizantov obce Chorvátsky Grob

Nalejme si čistejšieho vína! Resumé: trestné oznámenie.

Už niekoľko dní som "neotravoval" návštevníkov tejto web stránky svojimi dlhšími a rozvinutejšími vetami, pretože som sa sústredil na dokončenie obsiahleho trestného oznámenia na neznámeho páchateľa pre podozrenie zo spáchania viacerých majetkových a/alebo nemajetkových trestných činov v súvislosti s blokovaním vykonania/obstarania Zmien a doplnkov Územného plánu pre územie Projektu PROMCEN (ZaD ÚPN-O Projektu PROMCEN).

Vyššie špecifikované trestné oznámenie podala dňa 31.10. 2013 spoločnosť MCST, a.s. na Úrad špeciálnej prokuratúry, Štúrova 2, 812 85 Bratislava, pretože podľa názoru právnikov rozsah spôsobených škôd cez 1,5 milióna EUR a aj pravdepodobný spôsob spáchania viacerých trestných činov predurčuje toto trestné oznámenie na riešenie Úradom špeciálnej prokuratúry.

O tomto svojom kroku spoločnosť MCST, a.s. informovala najskôr poslankyne a poslancov Obecného zastupiteľstva obce Ch. Grob v liste MCST_OChG-2180511.pdf, týmto článkom o tom informuje aj verejnosť v obci Ch. Grob a prostredníctvom komplexného článku Nalejme_si_cistejsieho_vina.PDF a v jeho prílohe OChG-1457_1849_2008.PDF budú o "inom pohľade" na problémy v obci Ch. Grob informovaní aj zástupcovia všetkých médií, ktoré "vytvorili priestor pre manipulatívne zbavovanie sa spoluzodpovednosti takmer abdikovaného starostu obce Ch. Grob a aj niektorých ďalších funkcionárov v tejto gubernii za ten stav, ktorý najmä na Čiernej Vode nastal.

Takmer abdikovaný starosta obce Ch. Grob medializoval informácie o tom, že členom jeho rodiny sa niekto údajne vyhrážal fyzickým poškodením.

Pri písaní resumé "Nalejme si čistejšieho vína!" som si bol nútený uvedomiť že členom mojej rodiny a zrejme aj členom nemalého počtu ďalších rodín najmä stavebníkov z PH-3 bolo konaním "niekoho" smerom k orgánom tejto gubernie (najmä však konaním "niekoho" smerom k orgánom obce Ch. Grob) ublížené tak, že to už presahuje predstavu bežných, resp. obyčajných ľudí. Už to nemôžem nechať tak!

Počet zobrazení: 375

Komentár

Komentáre môžu pridávať iba členovia CHORVATANIA.

Pripojte sa k sieti CHORVATANIA

© 2024   Created by Štefan Sládeček.   Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby