CHORVATANIA

Komunita obyvateľov a sympatizantov obce Chorvátsky Grob

A útoky "Magálových trollov sú stále intenzívnejšie. Ktovie prečo? Žeby to už vedeli?

Že by im "niekto" zase vyniesol časti nejakého listu MCST, a.s., určeného obci, pričom im k tomu pridal ten správny komentár?

Preto musím rýchlo dať von niekoľko oficiálnych a aj objektívnych správ (ak teda tí "trollovia" poznajú význam slova objektívny).

1.

S ohľadom na to, že sa blíži uplynutie lehoty 40 dní pre vyriešenie 7 podmienok pre obec Ch. Grob od iných Magálových pomáhačov, predložených nimi k uzneseniu OcZ č. 82/2014 na rokovaní Ocz dňa 25.8. 2014, tak som operatívne sumarizoval svoje zistenia podľa zákona č. 211/2000 Z.z. o slobodnom prístupe k informáciám a predložil som ich obci Ch. Grob v tomto liste MCST_OChG_2681709.pdf  aj s jeho prílohami  GC_Elan-OChG-300714.PDF a tiež  MSSR_42808.PDF.  

Okrem konštruktívnej snahy o doriešenie niektorých dlhodobo v dôsledku obštrukcií zo strany 4 Magálových poslancov záležitostí ten lis obsahuje aj podrobnú analýzu faktov, resp. skutočností, ktoré preukazujú dlhodobé zavádzanie zo strany OZ TJ Elán Čierna Voda (dnes GC Elán Bobrov), fungujúceho ako zdanlivo beztrestný tunel pre obohacovanie sa niektorých takmer ctených občanov SR. Teraz aktuálne sa to zavádzanie týka neoprávneného využívania ihriska na Čiernej Vode.

2.

Včera boli spustené kroky vo veci exekúcie OZ TJ Elán Čierna Voda (dnes GC Elán Bobrov) na sumy celkom zatiaľ niečo okolo 20 000,0 EUR. Dovoľujem si vysloviť presvedčenie, že sa k tejto exekúcii pridá aj Obec Ch. Grob a že horliví podporovatelia pána Magála a členovia GC Elán budú pripravení zaplatiť zvýšené členské s určením na úhrady exekútorovi.

3.

Všetkým jasným Magálovym "trollom" (Paulína Dvorská, Michaela Kusá, Jozef Tinka) týmto odkazujem (pošlem im to aj do FB mailových schránok), že nevystupujem na FB stránke Obec Ch. Grob pod menom "Andrea Kováčová". O obsahu tejto Matulovej "demokratickej FB stránky" som pomerne presne informovaný, ale odkedy ma demokrat z Magálovej školy z FB stránky obce postupne spolu s ďalšími "neposlušnými" odstránili, tak na túto FB neprispievam.

Zopárkrát som niekoho z FB obce poprosil o uverejnenie linku na moje články na www.chorvatania.sk, ale po vyhrážkach veľkého inkvizítora Matulu (to sa majú obyvatelia TT naozaj na čo tešiť) som ich už o to nepovažoval za rozumné žiadať.

Ospravedlňujem sa touto cestou pani Andrei Kováčovej za komplikácie s mojou identitou, aj keď neviem, kde na to ten "troll" prišiel.

Vlastne ale veď "troll" na nič nemohol prísť, lebo jemu to MVDO jednoducho prečítal z písma svätého. 

Počet zobrazení: 291

Komentár

Komentáre môžu pridávať iba členovia CHORVATANIA.

Pripojte sa k sieti CHORVATANIA

© 2024   Created by Štefan Sládeček.   Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby