CHORVATANIA

Komunita obyvateľov a sympatizantov obce Chorvátsky Grob

Zatiaľ iba takýmto označením/charakteristikou hodnotím ostatnú komunikáciu medzi mnou osobne, resp. medzi MCST, a.s.  a predstaviteľmi obce Chorvátsky Grob k problematike spolupráce na riešení vecí vo verejnom záujme.

Keď som si v piatok okolo 14:00 hod. prečítal list starostu obce Chorvátsky Grob Obec_1542_2013-lvKe.pdf, tak som s miernym rozčúlením sa skonštatoval, že mi to zase pokazí voľné dni a víkend, pretože v ten istý deň bolo do mojej firmy MCST, a.s. doručené aj iné súvisiace vyjadrenie od Obvodného úradu pre cestnú dopravu a pozemné komunikácie v Senci Senec_S_2013_01232_BEZ.pdf.

Počas prípravy nevyhnutnej operatívnej reakcie na obidva listy som ako obvykle monitoroval viaceré informačné zdroje a tak som zachytil aj komunikáciu na obecnom facebook-u k problematike školských priestorov v obci Chorvátsky Grob. Výsledok "príjemne" strávenej veľkej časti voľných dní je tu:

- reakcia MCST, a.s. na nesprávne posúdenie relevantných podkladov o majetkovoprávnom stave časti Triblavinskej cesty MCST_OChG-2083008.PDF

a

- rekonštrukcia časti "komunikácie" zástupcov obce Ch. Grob so mnou osobne alebo s MCST, a.s., ktorá je tu Zrusene_z_facebook-u_obce.PDF.

Považujem za potrebné iba informovať a zatiaľ neuvádzať žiadny svoj ďalší komentár; iba prezentovať súvisiace fakty, resp. obsah súvisiacich podkladov.

Počet zobrazení: 312

Komentár

Komentáre môžu pridávať iba členovia CHORVATANIA.

Pripojte sa k sieti CHORVATANIA

© 2024   Created by Štefan Sládeček.   Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby