CHORVATANIA

Komunita obyvateľov a sympatizantov obce Chorvátsky Grob

V Anonymke bola myslím v sobotu uverejnená informácia, že som bol videný na akcii Lampiónový sprievod, že som od pani Pavlíny Dvorskej dostal zelenú odrazku - náramok s vyznačením hotela Kamila. Moje stanovisko bolo také, že som na tej akcii bol, ale s pani Dvorskou som sa tam nestretol a teda ani svetlozelenú odrazku - náramok som nedostal.

Zato mi bola dnes od jedného z obyvateľov poskytnutá informácia o inej drobnosti, ktorú rozdávala pani Paulína Dvorská, a to Volebna_pomocka_2014.PDF.

Rozhodol som sa uverejniť túto Volebnu_pomocku_2014.PDF aj s otázkou z názvu článku na tých kandidátov, ktorí sú uvedení v tej super pomôcke. Teda či to vysvetlia voličom, resp. či sa to dá vysvetliť.

Takže sa touto cestou pýtam vážených dám Krahulcovej a Soboličovej, ako aj vážených pánov Granca, Krištofa a Šefčíka, či sú aj naďalej nezávislí kandidáti vo voľbách do Obecného zastupiteľstva obce Chorvátsky Grob, alebo už vytvorili koalíciu so SDĽ - Stranou demokratickej ľavice?

Tiež by zrejme aj ďalších obyvateľov obce zaujímalo, ako konkrétne si štyria budúci poslanci zo staršej časti obce Chorvátskeho  a dvaja budúci poslanci z nejakej úplne inej časti Slovenska predstavujú rozvoj kultúry v časti Čierna Voda alebo či majú dlhodobo sľubovaného partnera pre realizáciu kúpeľného mestečka.

Mňa osobne by však najviac zaujímalo, ktoré konkrétne všetky plochy pre pre rekreáciu a šport majú byť podľa budúcej poslankyne Krahulcovej zachované a čo na to všetko hovorí Ivan Krištof, pretože mi akosi na ten zoznam z Pezinskej 905 nepatrí.

Ako to Ivan prosím Ťa to vlastne je?

Deklaruješ dobrý vzťah s Urbárnikmi a dokonca som zachytil aj informáciu, že si po absolvovaní rokovania na Stavebnej komisii o alternatívnom návrhu MCST, a.s. na riešenie školy Grancovi a spol. ozrejmil situáciu do tej miery, že podporil výstavbu ZŠ a MŠ na pozemkoch MCST, a.s. podľa toho alternatívneho návrhu.

Mám tomu Ivan rozumieť tak, že sa stotožňuješ s prístupom celého zvyšku tej zostavy, v ktorej si sa ocitol a ktorá má podľa vyjadrení na FB Obce Chorvátsky Grob (viď tento článok "Kto vlastne polarizuje obec Ch. Grob, prečo to robí a k čomu to vedie?") informácie o nejakom chystanom podraze v projekte s Novou školou, v ktorom ide o 1,5 miliardy Sk (50 000 000 EUR)? Teda aspoň tak to tvrdia páni Magál a Granec v jednej konkrétnej diskusii na spomínanom FB (viď priamo iba Obsah diskusie na FB Obec Chorvátsky Grob "Spor k Urbárskym pozemkom").

Takže môžem opäť očakávať pamflety tohoto typu Navrh_na_vykonanie_auditu_Obec_ChG-TJ_Elan.PDF , ktorým ľudia z tej  Volebne_pomocky_2014.PDF oddialili vydanie definitívneho rozsudku v 15 ročnom súdnom spore TJ Elán proti obci Ch. Grob o viac, než rok?

Alebo je to Ivan nejako úplne inak?

Počet zobrazení: 366

Komentár

Komentáre môžu pridávať iba členovia CHORVATANIA.

Pripojte sa k sieti CHORVATANIA

© 2024   Created by Štefan Sládeček.   Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby