CHORVATANIA

Komunita obyvateľov a sympatizantov obce Chorvátsky Grob

Úvodom tohto blogu sa ospravedlňujem pánu Kolčákovi, že začínam častejšie využívať priestor na www.chorvatania.sk na niektoré svoje rýdzo osobné postoje, aj keď na druhej strane je nám obidvom viac než zrejmé, že tento web vznikol len a len kvôli komunálnym voľbám a práve komunálne voľby sú zatiaľ v podstate jedinou a aj nosnou témou, ktorá túto stránku napĺňa.

Aktuálne si dovoľujem využiť tento priestor na to, aby som zareagoval na vyjadrenia nejakých jedincov z okolia Občianskeho združenia Čierna Voda (dúfam len, že dotknuté vyjadreniam nie sú nijako spájateľné s politickými stranami SDKÚ-DS a SaS), o ktorých som bol informovaný jedným z obyvateľov obce Chorvátsky Grob.
V pripravovanom čísle, resp. vydaní občasníka chorvátskygrob info sa podľa mne poskytnutej kópie jednej jeho časti objavila informácia, že údajne ako akýsi miestny podnikateľ priamo i nepriamo podporujem kandidátov Adamca a Turiniča s cieľom oslabiť pozíciu Miroslava Marynčáka.

Neviem síce presne o oslabenie akej pozície ide pánu M. Pavelovi, ktorý s najväčšou pravdepodobnosťou tento nezmysel priamo sformuloval, resp. jeho sformulovanie nepriamo inicioval, ale skôr, ako sa budem v najbližších dňoch podrobne venovať bezvýznamnému miestnemu občianskemu združeniu a jeho kandidátom a to len a len vo väzbe na polopravdy, resp. nepravdy, ktoré vo vzťahu k mojej osobe a k spoločnosti MCST, a.s. ako nevedkovia v magnetickom poli plodia už viac ako 2 roky, považujem za potrebné zareagovať na formuláciu zo spomínaného občasníka ohľadne mojej údajnej snahy oslabiť pozíciu Miroslava Marynčáka.

Pri formulovaní ďalších viet tejto mojej východiskovej reakcie na už dvakrát spomínaný občasník si dovolím predpokladať, že s najväčšou pravdepodobnosťou je myslená pozícia kandidáta na starostu v blížiacich sa komunálnych voľbách, pretože iná pozícia pána Marynčáka mi nie je nejako zvlášť známa. Snáď s výnimkou jeho vystupovaní na rokovaniach Obecného zastupiteľstva ešte pred jeho oficiálnym zverejnením záujmu kandidovať, ale to podľa mňa nestojí za reč.

Takže k tej mojej údajnej snahe o oslabenie pozície pána Marynčáka v komunálnych voľbách 2010.

Otvorene a s plnou vážnosťou z toho pre mňa hroziaceho rizika prehlasujem, že som doteraz nepovažoval za potrebné oslabovať pozíciu takého kandidáta na starostu, ktorého pozícia je slabá vo svojej podstate, teda v schopnosti dotknutého kandidáta zastávať túto, z hľadiska empatických a analytických schopností, resp. schopností objektívnej a korektnej komunikácie s ľuďmi všetkých vekových, intelektuálnych a/alebo záujmových kategórií náročnú funkciu.

Nepotrebujem, resp. doteraz som nepotreboval oslabovať pozíciu kandidáta, ktorý nie je schopný údajné svoje vyjadrenie k niečomu ani obhájiť v otvorenej konfrontácii, pretože zjavne ani nevie, čo je podstatou riešeného problému, ku ktorému sa vyjadruje, pretože ním "signované" vyjadrenie zrejme formuloval niekto iný (nechcem prstom ukázať kto). A ani naďalej nebudem potrebovať pozíciu pána Marynčáka oslabovať, pretože naozaj podľa mňa nie je čo oslabovať.

Ale ak sa však dotyčný pán a aj viacerí ďalší stotožňujú s tým, čo je o mne uvedené v už tretíkrát spomínanom občasníku, tak touto cestou prehlasujem, že počnúc uverejnením tohto blogu si osobujem právo brániť voči každému takto stotožnenému obchodné meno a aj podnikateľskú pozíciu spoločnosti MCST, a.s. všetkými korektnými a právne dostupnými prostriedkami.

Doteraz som sa s výnimkou plnenia si svojich obchodných záväzkov, resp. vyjadrovania svojich názorov, resp. obhajovania obchodných záujmov mojej spoločnosti priamo neangažoval v tom, aby som ja ako osoba priamo a/alebo nepriamo vplýval na voličov v Chorvátskom Grobe ako majú voliť. Aktuálne však zastávam názor a som o tomto svojom názore dokonca presvedčený, že mám právo podnikať kroky proti tomu, aby boli zvolení tí kandidáti, ktorí sú preukázateľne schopní znížiť sa k tomu, že po viac ako dvoch rokoch manipulatívneho poškodzovania obchodných záujmov spoločnosti MCST, a.s. práve zo strany ich zoskupenia „priamou a nepriamou podporou“ miestneho podvodníka Magála dnes podsúvajú obyvateľom Chorvátskeho Grobu takú absurdnosť, že práve ja som ten zlý, ktorý je údajne proti zavedeniu poriadku v obci a preto som údajne začal útočiť na kandidátov Občianskeho združenia Čierna Voda nejakými „kauzami“. Toto si dovoľujú tvrdiť ľudia, ktorí minimálne od 19.8. 2008 (viď www.promcen.sk) vyzývajú predstaviteľov obce k porušovaniu zákona len preto, aby v tom čase preukázateľne pomáhali menovanému miestnemu podvodníkovi zakrývať jeho podvody.

Nuž vážený pán Pavel a aj ostatní, ktorí ste odsúhlasili tú nenávistnú znôšku poloprávd a fabulácií typu "videli ho na verejnosti", "koniec-koncov vyjadril podporu", "verejná podpora developera, to všetko vyvoláva množstvo otázok", odteraz vedzte, že tak, ako verejne deklaroval pán Pavel a aj Občianske združenie svoju podporu kandidátke pána Marynčáka a jeho potenciálnym poslancom (aj keď v rozpore s viacerými zákonmi SR), tak ja môžem práve naopak v absolútnom súlade so všetkými zákonmi SR a otvorene prehlásiť, že v ďalších hodinách, dňoch a týždňoch využijem všetky legálne mi dostupné kroky k tomu, aby nikto z kandidátky Občianskeho združenia Čierna Voda nezískal v blížiacich sa voľbách taký počet hlasov, aby bol zvolený za starostu alebo za poslanca Obecného zastupiteľstva obce Chorvátsky Grob.

Počet zobrazení: 127

Komentár

Komentáre môžu pridávať iba členovia CHORVATANIA.

Pripojte sa k sieti CHORVATANIA

Komentár osoby Štefan Sládeček o November 13, 2010 na 2:30pm
Ďakujem za operatívnu reakciu pán Koľčák a dúfam, že aj pomocou Vášho servera budem vedieť pozitívne ovplyvniť vývoj niektorých vecí najmä v časti Čierna Voda. Len neviem, či Vám to Vaša kandidátka dovolí.
Komentár osoby Ferdinand Kolčák o November 13, 2010 na 1:37pm
Pán Sládeček.
Tento server som spustil, pretože mi v obci chýbala platforma, na ktorej sa dá slobodne diskutovať (bez obavy, ze váš príspevok niekto vymaže, alebo nepovolí jeho zobrazenie). Som rád, že vám táto platforma vyhovuje.

© 2024   Created by Štefan Sládeček.   Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby