CHORVATANIA

Komunita obyvateľov a sympatizantov obce Chorvátsky Grob

Komu všetky tie konflikty prospievajú (Triblavinská cesta)?

Dnes 22.4. 2014 bolo do spoločnosti MCST, a.s. doručená písomnosť Okresnej prokuratúry Bratislava III, vydaná dňa 15.4. 2014 pod číslom Pd_14_14_1103-7.PDF.

Obsahom písomnosti je Upovedomenie o vybavení podnetu MCST, a.s., ktorý obsahoval žiadosť o preskúmanie Uznesenia Obecného zastupiteľstva obce Ch. Grob č. 144/2013 z 5.12. 2013.  O obsahu predmetného upovedomenia prokuratúry boli mailovou správou informovaní všetci poslanci OcZ obce Ch. Grob, ďalej taktiež ďalší členovia vedenia obce, ale aj obchodní partneri MCST, a.s. a aj právny zástupca MCST, a.s.

Z obsahu doručeného upovedomenia o vybavení podnetu vyplýva, že Okresná prokuratúra Bratislava III opätovne konštatuje porušenie zákona zo strany Obecného zastupiteľstva obce Ch. Grob, ale teraz už nie je konštatované iba porušenie ustanovenia § 4 odsek 1, odsek 3 písmeno d) zákona č. 369/1990 Zb. o obecnom zriadení, ale už aj porušenie § 26 odsek 2 zákona o prokuratúre.

Konštatovanie z označenia viacerých mojich správ poslancom alebo aj názvov článkov tu na blogu "Komu naozaj toto všetko prospeje?" je teda viac než namieste!

Nech si to skúsia so mnou vymeniť všetci tí, ktorí ma kritizovali až urážali pri prerušení priechodnosti dvora vo vlastníctve MCST, a.s. na Triblavinskej ceste! Ako by sa asi správali oni na mojom mieste? Utekali by za poslancami s úplatkom? A pomohol by vôbec? Vedeli by tí kritici posúdiť, koľko stoja tri roky života?

Nech žije demokracia, ktorá v roku 1990 preniesla správu vecí verejných bližšie k občanovi! Nešťastím ovšem je, že akosi nikto nevie, kto ten občan vlastne je a tak sa k nemu vlastne ešte tá správa vecí verejných nemohla priblížiť, ako to zákonodarca plánoval.

Možno sa to pri ďalšej revolúcii už konečne podarí.

Počet zobrazení: 244

Komentár

Komentáre môžu pridávať iba členovia CHORVATANIA.

Pripojte sa k sieti CHORVATANIA

© 2024   Created by Štefan Sládeček.   Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby