CHORVATANIA

Komunita obyvateľov a sympatizantov obce Chorvátsky Grob

Uverejňujem prepis obsahu môjho emailu na údajného kandidáta na primátora starostu Turčianskych Teplíc pána Matupu, ex-prednostu OÚ Ch. Grob.

Vážený pán oný Matula

Zaregistroval som Vaše doplnenie vyjadrenia v nasledovnom príspevku na Vašom súkromnom FB pod názvom Obec Chorvátsky Grob:

Peter Matula
Poslanci dnes údajne schválili rozpočet na rok 2014. Mali tiež rozhodnúť o tom, že škola v starej časti sa bude rekonštruovať ale 5. ročník sa neotvorí. Situácia v zastupiteľstve je stále napätá, patová situácia trvá.

Po asi 4 príspevkoch sa na FB objavil najskôr iba Váš nasledovný komentár:
....
Peter Matula Obec zaznam nerobi. Robieva ho pan K. Zverejnuje ho na portali ktory tu nemam zaujem propagovat

Po nejakom čase ste sám od seba bez akéhokoľvek môjho alebo Kolčákovho pričinenia doplnili nasledovnú formuláciu:
    pani ktori tu stranku udrziavaju su zakomplexovani. Aj niekolko mesiacov po mojom odchode z uradu potrebuju ukajat svoju nenavist. Je to smiesne a trapne. Som rad ze Kolcak a Sladecek su uz minulostou.
 
Alebo ste dali svoje prístupové kódy jednému nemenovanému ŠTB agentovi alebo k nemu chodíte na hodiny golfu.

V každom prípade si Vás dovoľujem informovať, že ani ja a ani pán Kolčák nepatríme k tým zakomplexovaným, ktorí odchádzajú od rozrobenej a pokazenej roboty, ako nejaký Marynčák a Matula.
Keď už sa hráte v Ch. Grobe na neoficiálneho politologického glosátora diania, tak Váš príspevok mal popísať aj ďalšie veci:

1.  Napr. ten nezmysel, ktorý ste s Marynčákom presadili v prípade nájmu priestorov pre škôlku len preto, aby ste nemuseli ustúpiť návrhom od Sládečka a jeho firmy MCST, a.s. na výstavbu škôlky. Už ani nezdôrazňujem, že ste za obec vyhodili peniaze na nájom, ktoré v dôsledku výpovede nájmu takpovediac vyletia von komínom a rodičia 100 detí má obavy z toho, kde budú mať svoje deti od 30.6. 2014

2.  Alebo ten ešte väčší nezmysel s prenájmom infraštruktúry pre vodu a kanál, ktorú práve na ostatnom rokovaní 24.4. 2014 odporučilo zastupiteľstvo Ch. Grob vypovedať.

O tom ste mali informovať ľudí na FB a nie o Vašej úvahe o patovej situácii. To svedčí o Vašej zakomplexovanosti zo mňa a z pána Kolčáka, ktorého konaním od minulej jari ste boli donútení Vy a Marynčák priznať, že ste správu infraštruktúry pre vodu a kanál nezvládli tak, ako to obyvatelia potrebujú.

A aby ste mali istotu, že ja nie som minulosťou, už teraz Vám garantujem, že v každom meste alebo obci, kde budete chcieť kandidovať na verejnú funkciu, budem podporovať Vášho protikandidáta a poskytnem mu rovnako podrobné informácie o "kvalitách" Vašej práce a aj o Vašom charaktere, aké ste dostávali ku mojim návrhom.

Majte pekný deň pán Matula a aj pekný víkend

Štefan Sládeček

Počet zobrazení: 282

Komentár

Komentáre môžu pridávať iba členovia CHORVATANIA.

Pripojte sa k sieti CHORVATANIA

© 2024   Created by Štefan Sládeček.   Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby