CHORVATANIA

Komunita obyvateľov a sympatizantov obce Chorvátsky Grob

V posledných cca 72 hodinách boli z iniciatívy pána poslanca S. Magála a "Nevedkov v jeho magnetickom poli" na všetkých serveroch minimálne v rámci našej planetárnej sústavy, zaoberajúcich sa problematikou Čiernej Vody, uverejnené neoobjektívne, zavádzajúce a až vedome nepresné informácie o kroku spoločnosti MCST, a.s. v súvislosti so záujmom jedného investora o kúpu pozemkov na Čiernej Vode za účelom vybudovania benzínovej pumpy.

Spoločnosť MCST, a.s. považuje za svoje zvrchované právo na jednom z týchto serverov uverejniť ďalšie podklady, súvisiace s touto "údajnou kauzou, ktorá však zatiaľ kauzou veľmi nebola, ale od dnes 12.11. 2010, a to koknrétne od okamihu doručenia listu MCST, a.s. č. MCST/OÚCH-651111-ŠS do podateľne Obecného úradu Chorvátsky Grob, sa celá záležitosť reálnou kauzou stala.

V tejto etape MCST, a.s. iba uverejňuje scan dvoch listov, ktoré s danou kauzou súvisia.

Prvý bol doručený obci Ch. Grob ešte pred rokovaním Obecného zastupiteľstva Ch. Grob dňa 10.11. 2010 a podrobne vysvetloval dôvody postupu MCST, a.s.
List_MCST_OÚCH_641011_ŠS.pdf

Druhý list bol doručený na obec 11.11. 2010.
List_MCST_OÚCH_651111_ŠS.pdf
Mapa_ČV.pdf
Rozhovor_Magálová.pdf

Zatiaľ toľko a ako uvádzajú ostatní v rámci svojich článkov, ďaľšie aktuálne informácie o vývoji v tejto kauze budú nasledovať.

Počet zobrazení: 134

Komentár

Komentáre môžu pridávať iba členovia CHORVATANIA.

Pripojte sa k sieti CHORVATANIA

© 2024   Created by Štefan Sládeček.   Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby