CHORVATANIA

Komunita obyvateľov a sympatizantov obce Chorvátsky Grob

Obyvatelia časti Čierna Voda už určite zaregistrovali pomerne intenzívne pokračovanie prác na realizácii I. etapy okružnej križovatky na vyústení Triblavinskej ulice na Vajnorskú ulicu (OK Vajnorská). 

Aktuálne bude v najbližších dňoch realizovaná autobusová zastávka na Triblavinskej ulici na okraji odvodňovacieho rigolu od lávky ponad rigol oproti klinike Wellvet. V rámci tejto časti realizácie stavby dôjde aj k dočasnému prerušeniu premávky na výjazde z Triblavinskej ulice na Pezinskú ulicu v smere na Slovenský Grob.  Následne bude realizovaná aj zastávka na druhej strane cesty na Vajnorskej ulici pri dokončovanom parkovisku pre supermarket COOP Jednota.

V ďalších dňoch budú vykonávané aj realizačné práce na novo budovanej časti budúceho cestného telesa OK Vajnorská a aj na rekonštrukcii vnútro - areálovej komunikácie v rámci bývalého PD Agrolipt, ktorá bude ako účelová komunikácia slúžiť pre prístup na parkovisko COOP Jednota a aj k ďalším častiam lokality PROMCEN.

Keďže súčasťou stavby I. etapy OK Vajnorská sú aj niektoré realizačné činnosti, ktoré sú vykonávané, resp. zasahujú do niektorých stavebných objektov z areálu základnej školy s materskou školou (ZŠ s MŠ), prijal som za MCST, a.s. rozhodnutie, že dotknuté objekty budú realizované na základe využitia právoplatných stavebných povolení. O tomto svojom rozhodnutí som informoval vedenie obce Ch. Grob v tomto liste č. MCST/OChG-3711409-ŠS.

Ďakujem všetkým obyvateľom za porozumenie pri obmedzeniach, spojených s realizáciou stavby I. etapy OK Vajnorská, ktorá už po ukončení niektorých samostatných častí celej stavby prispeje k zlepšeniu dopravy v tejto lokalite.

Počet zobrazení: 324

Komentár

Komentáre môžu pridávať iba členovia CHORVATANIA.

Pripojte sa k sieti CHORVATANIA

© 2024   Created by Štefan Sládeček.   Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby