CHORVATANIA

Komunita obyvateľov a sympatizantov obce Chorvátsky Grob

Oznámenie o plánovanom prerušení cesty a presune zastávok MHD.

Ako zrejme obyvatelia časti Čierna Voda zaregistrovali, tak v aktuálnom období prebieha výstavba I. etapy OK Vajnorská, ktorá v najbližších týždňoch zasiahne aj do organizácie dopravy v tejto lokalite.

Spoločnosť MCST, a.s. informovala obec Ch. Grob v tomto liste č. MCST-CHG/162508-OK-2 o tom, že niekedy v období po 15.9. 2016 (pravdepodobne až v októbri) dôjde k trvalému prerušeniu premávky na miestnej komunikácii na parcele č. 1651 od Hlavného dvora vedľa budovaného supermarketu COOP Jednota. Od termínu prerušenia predmetnej komunikácie nebude možný výjazd z nej na Vajnorskú ulicu pri klinike Welvet, ale iba v zákrute pred/vedľa hotela.

Ešte predtým budú premiestnené autobusové zastávky, ktoré sú momentálne vedľa cesty na par. č. 1651 na okraji budúceho parkoviska pre supermarket COOP Jednota.

O presnom termíne premiestnenia zastávok a aj o prerušení komunikácie budete informovaní jednak cez sociálne siete, ale samozrejme aj príslušným dočasným dopravným značením, resp. potom definitívnym dopravným značením, ktorého časť je na tomto obrázku aj s vyznačením miesta prerušenia miestnej komunikácie na par. č. 1651.

Počet zobrazení: 228

Komentár

Komentáre môžu pridávať iba členovia CHORVATANIA.

Pripojte sa k sieti CHORVATANIA

© 2024   Created by Štefan Sládeček.   Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby