CHORVATANIA

Komunita obyvateľov a sympatizantov obce Chorvátsky Grob

Informácia o reakcii Š. Sládečka na občasník OZ Čierna Voda.

Aj na tomto komunitnom fóre uverejňujem informáciu o tom, že dnes 21.11. 2010 v poobedňajších bola na mailové adresy pána Mariána Pavela a redakcie občasníka chorvátskygrob.info odoslaná nasledovná správa s reakciou Š. Sládečka na urážky a vyfabulované obvinenia z dotknutého občasníka.

Text mailu bol nasledovný :

Peknú nedeľu Vám praje Štefan Sládeček a MCST, a.s.
V pripojenom súbore Vám všetkým adresátom posielam materiál, ktorý bude v blízkej budúcnosti distribuovaný do schránok všetkých obyvateľov obce Chorvátsky Grob časť Čierna Voda, pretože máme za to, že všetci obyvatelia by mali poznať pravdu, resp. minimálne iný názor na tvrdenia z občasníka o tom, kto na koho doteraz útočil a kto sa iba bránil.
Po mojej prvej reakcii som čakal aspoň nejakú zmenu v postoji občianskeho združenia a Vašich kandidátov, ale s výnimkou niekoľkých ústretových viet zo strany pánov Skaloša a Bilíka som sa najmä od Vás pán Pavel žiadnej reakcie nedočkal.
Pre mňa to znamená iba toľko, že sa ma stále snažíte prezentovať ako človeka, ktorému údajne vami avizované "zavedenie poriadku v obci nevyhovuje" a preto "na Vás začal tiež útočiť nejakými kauzami". Doteraz som sa smerom k občianskemu združeniu a jeho kandidátom vyjadroval iba cez internet a písomne iba smerom k Vám. Nakoľko však Vaše obvinenia boli verejne prezentované v písomnej forme v občasníku, ktorý bol distribuovaný vo veľkom počte výtlačkov v podstate do všetkých domácností po celom Chorvátskom Grobe, považujem za svoje právo distribuovať moju reakciu a vyslovenie anti-podpory kandidátom občianskeho združenia na rovnakom teritóriu.
Majte pekný zvyšok nedele a úspešný pracovný týždeň
Štefan Sládeček
Predseda predstavenstva MCST, a.s.

K mailu bola pripojená elektronická forma vyhlásenia Š. Sládečka k niektorým informáciám z volebných kampaní jednotlivých táborov ku komunálnym voľbám 2010. Tlačená forma tohto vyhlásenia bude distribuovaná v najbližších dňoch minimálne všetkým obyvateľom Chorvátskeho Grobu časť Čierna Voda.

Počet zobrazení: 215

Komentár

Komentáre môžu pridávať iba členovia CHORVATANIA.

Pripojte sa k sieti CHORVATANIA

© 2024   Created by Štefan Sládeček.   Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby