CHORVATANIA

Komunita obyvateľov a sympatizantov obce Chorvátsky Grob

Vážený pán Koľčák

Naozaj úprimne Vám ďakujem za zverejnenie informácie o audite obecnej kanalizácie na www.chorvatania.sk ešte pred voľbami.

Mne, ktorý tu zatiaľ nemal možnosť do technických problémov a do ich riešenia vstupovať inak, než cez rokovania obecného zastupiteľstva, to pomohlo zorientovať sa v problematike a byť pripravený na to, čo môžem od mojich budúcich spoluobyvateľov očakávať.

Je zrejmé, že vinníkov spomínaného stavu je viac a že možno menej je to obec, ako niektoré iné subjekty. Základnou príčinou je jednoznačne všeobecne akceptovaná benevolentnosť voči kvalite dodávok a služieb, ktoré si všetci z nás kupujú a tiež všeobecne zaužívaná nevšímavosť a tolerancia voči porušovanie základných pravidiel používania spoločných zariadení, akým kanalizácia bezpochyby je.

Riešenie problému bude jednou z prioritných úloh pre nové Obecné zastupiteľstvo, ktoré sa naň musí vrhnúť hneď po zložení sľubu jednotlivých poslancov a po prevzatí vedenia samosprávy obce.

Škoda, že ste to neuverejnili skôr, lebo by bolo zaujímavé vidieť, ako sa k tomu postavia jednotliví kandidáti. Príspevok pána Šefčíka spred pár desiatok minút však naznačuje, že to alebo nečítal alebo je viac kandidát ako potenciálny starosta.


Škoda

Počet zobrazení: 94

Komentár

Komentáre môžu pridávať iba členovia CHORVATANIA.

Pripojte sa k sieti CHORVATANIA

© 2024   Created by Štefan Sládeček.   Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby