CHORVATANIA

Komunita obyvateľov a sympatizantov obce Chorvátsky Grob

Iba fakty pán Matula, žiadne vyhrážanie sa - dokončenie!

Táto druhá časť príspevku "Iba fakty pán Matula, žiadne vyhrážanie sa!"  mala pôvodne byť iba jeho krátkym dokončením, obsahujúcim scan jedného list NDS, a.s. k návrhom MCST, a.s. na legalizáciu Triblavinskej cesty (toto je ten súbor: NDS_30102-3530-2013.PDF).

Keďže však som ešte pred odchodom na jedno pracovné stretnutie zaregistroval, že zrejme moje odpovede pre pána Gajdoša bude pán Matula opätovne dehonestovať útokmi na moju osobu, tak k informáciám o predpokladanom vývoji okolo Triblavinskej cesty dopĺňam ešte o nasledovné informácie:

1.
Prvou informáciou je scan žiadosti MCST, a.s. MCST_OChG-2112309.PDF podľa zákona č. 211/2000 Z.z. o slobodnom prístupe k informáciám k vyjadreniam starostu obce Ch. Grob na rokovaní OcZ dňa 19.9. 2013, že bolo na neho alebo na obec Ch. Grob podaných celkom sedem žalôb nejakým nepomenovaným developerom. Obec Ch. Grob túto žiadosť MCST, a.s. postúpila na Okresný súd Bratislava III. a z tohto súdu MCST, a.s dostala odpoveď v v tejto písomnosti: OSBAIII_6156_2013.PDF.

Ako z dotknutej písomnosti/stanoviska OS BA III.  vyplýva nasledovné:

- že alebo žiadny jeden developer nepodal na obec Ch. Grob nejakých sedem žalôb na miestne príslušnom súde,

- alebo starosta očakáva podanie ešte ďalších piatich žalôb na obec Ch. Grob, ktoré podá MCST, a.s. (dve žaloby už boli podané 19.9. 2013, čo potvrdzuje aj list z OS BA III.),

- alebo aj v tomto prípade nehovoril starosta obce Ch. Grob pravdu a teda žiadne iné žaloby, okrem tých dvoch od MCST, a.s. zatiaľ na obec na miestne príslušnom súde neboli podané.

2.

Druhou informáciou je konkrétna odpoveď na otázku pána Gajdoša ohľadne nepriechodnosti Triblavinskej cesty.

Považujem za nekorektné od pána Matulu ako od prednostu OÚ obce Ch. Grob, ak nechce fakty a/alebo stanoviská obce k nepriechodnosti Triblavinskej cesty prezentovať verejne, ale chce ich vybratým obyvateľom obce prezentovať na neverejnom stretnutí a bez prítomnosti MCST, a.s., ktorá nepriechodnosť TRBC realizovala a o všetkých svojich krokoch a súvisiacich faktoch informovala verejne.

A je to o to viac nekorektné aj voči MCST, a.s. a aj voči obyvateľom obce Ch. Grob časť Čierna Voda, že pán Matula ako prednosta OÚ obce Ch. Grob má k dispozícii fakty, podľa ktorých zrejme s ohľadom na spôsob riešenia tohto problému zo strany takmer abdikovaného starostu obce (viď príspevok "Nalejme si čistejšieho vína! Časť druhá.") dôjde s najväčšou pravdepodobnosťou k opätovnému a to už k definitívnemu prerušeniu priechodnosti Triblavinskej cesty.

O čo v tomto prípade ide niektorým členom vedenia obce je stále naliehavejšou otázkou mnohých obyvateľov obce, ktorá by si asi zaslúžila verejnú odpoveď. Ja som pripravený na akúkoľvek konfrontáciu faktov, názorov a pripomienok aj za širokej účasti obyvateľov.

Počet zobrazení: 259

Komentár

Komentáre môžu pridávať iba členovia CHORVATANIA.

Pripojte sa k sieti CHORVATANIA

© 2024   Created by Štefan Sládeček.   Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby