CHORVATANIA

Komunita obyvateľov a sympatizantov obce Chorvátsky Grob

Druhá časť informácií o spore obce a Agilita Plus, s.r.o.

V článku "Časť informácií o spore obce a Agilita Plus, s.r.o." som uverejnil prvú časť podkladov o spore obce Ch. Grob so spoločnosťou Agilita Plus, s.r.o., ktoré som dostal od obce Ch. Grob na základe žiadosti o poskytnutie informácií podľa zákona č. 211/2000 Z.z. o slobodnom prístupe k informáciám.

S ohľadom na obmedzenia servera vo vzťahu ku celkovému objemu dát uverejnených súborov je v tomto samostatnom článku uverejnená druhá časť podkladov.

7.

Žiadosť Obce Ch. Grob na Okresný úrad Bratislava o vyhlásenie nútenej správy a určenie náhradného prevádzkovateľa VaK infraštruktúry Obce Ch. Grob časť Čierna Voda podľa zákona 442/2002 Z.z. o verejných vodovodoch a verejných kanalizáciách (prílohy s ohľadom na ich veľkosť zatiaľ neuverejňujem).

8.

Rozhodnutie Okresného úradu Bratislava č. OU-BA-OSZP2-2015/054038 -... o nútenej správe a určení náhradného prevádzkovateľa VaK infraštruktúry Obce Ch. Grob časť Čierna Voda podľa zákona 442/2002 Z.z. o verejných vodovodoch a verejných kanalizáciách,

9.

Uznesenie Krajského súdu Bratislava č. sp.zn.: 3Cob/151/2015-70 o zmene rozhodnutia prvostupňového súdu OS Pezinoka o nariadení PO.

10.

Rozhodnutie Okresného úradu Bratislava č. OU-BA-OSZP2-2015/054038 -... o odložení pôvodného rozhodnutia tohto úradu (viď bod 8. tohto článku), ktorým Okresný úrad Bratislava pod vplyvom rozhodnutia Krajského súdu Bratislava podľa bodu 9. tohto článku prehodnotil svoje rozhodnutie a odložil jeho vykonateľnosť, takže jeho rozhodnutie nateraz de facto prestalo existovať.

Po posúdení obsahu týchto doteraz predložených podkladov z hľadiska prípadných komplikácií vo vzťahu ku Okružnej križovatke Vajnorská - Pezinská - Triblavinská budem prezentovať postoj MCST, a.s. k vzniknutej situácii.

Počet zobrazení: 556

Komentár

Komentáre môžu pridávať iba členovia CHORVATANIA.

Pripojte sa k sieti CHORVATANIA

© 2024   Created by Štefan Sládeček.   Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby