CHORVATANIA

Komunita obyvateľov a sympatizantov obce Chorvátsky Grob

Pred nejakým časom som požiadal vedenie obce Ch. Grob o poskytnutie informácií na základe zákona č. 211/2000 Z.z. o slobodnom prístupe k informáciám o spore obce Ch. Grob so spoločnosťou Agilita Plus, s.r.o. (písal som o tom v článku "Čo sa vlastne deje okolo VaK infraštruktúry?").

V závere tohto týždňa som dostal väčšiu časť týchto podkladov, ktoré súvisia so spomínanou kauzou. Obec Ch. Grob mi neposkytla jeden z podkladov, a to konkrétne "vyjadrenie Obce Ch. Grob ku žalobe spoločnosti Agilita plus, s.r.o." Budem za MCST, a.s. podávať odvolanie a budem požadovať poskytnutie aj tohto podkladu.

Zatiaľ môžem teda predložiť iba väčšiu časť podkladov, ktoré už obec Ch. Grob poskytla. Uvediem ich v časovom poradí, ako vznikali.

1.

Kópia výpovede/ukončenia zmluvy medzi Obcou Ch. Grob a Agilita Plus, s.r.o.,  odhlasovanú na rokovaní Obecného zastupiteľstva Obce Ch. Grob v apríli roku 2014.

2.

Kópiu stanoviska spoločnosti Agilita Plus, s.r.o. k výpovedi/ukončeniu zmluvy, vydanej obcou Ch. Grob nám nebola poskytnutá, aj keď v texte sprievodného listu č.  22/2015-Info/RV k predloženým podkladom bolo uvedené, že tento podklad nám obec Ch. Grob predkladá.

3.

Žalobný návrh Agilita Plus, s.r.o. voči Obci Ch. Grob vo veci nepla....

4.

Vyjadrenie Obce Ch. Grob ku žalobe spoločnosti Agilita Plus, s.r.o. podľa bodu c) žiadosti MCST, a.s. nám obec Ch. Grob neposkytla s odôvodnením v liste č.  22/2015-Info/RV.

5.

Uznesenie Okresného súdu Pezinok ku žalobe Agilita Plus, s.r.o.

6.

Odvolanie spoločnosti Agilita Plus, s.r.o. voči zamietnutiu predbež... a ak bolo vydané aj vyjadrenie Obce Ch. Grob k tomuto odvolaniu. Vyjadrenie obce Ch. Grob nám nebolo predložené.

Druhá časť podkladov je kvôli obmedzeniu servera pre jeden článok v ďalšom samostatnom článku s názvom "Druhá časť informácií o spore obce a Agilita Plus, s.r.o."

Počet zobrazení: 448

Komentár

Komentáre môžu pridávať iba členovia CHORVATANIA.

Pripojte sa k sieti CHORVATANIA

© 2024   Created by Štefan Sládeček.   Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby