CHORVATANIA

Komunita obyvateľov a sympatizantov obce Chorvátsky Grob

Táto otázka ma začala tiež trápiť pred cca 2 týždňami, keď sa prvýkrát objavili komplikácie s vyjadrením súhlasu s výstavbou I. etapy okružnej križovatky Vajnorská - Pezinská - Triblavinská (OK Vajnorská) kvôli možnej zmene súhlasného stanoviska spoločnosti SQN, s.r.o. s využitím ich pozemku par. č. 1658/119.

Pre informáciu uvediem, že to je ten malý pozemok o výmere 173 m2, nachádzajúci sa v špici pripojenia Triblavinskej ulice na Vajnorskú ulicu - na tomto výkrese pre I. etapu OK Vajnorská je jeho umiestnenie možné identifikovať cez biely pol okruh pri novej zastávke MHD na Triblavinskej ulici, cez ktorý prechádza oblúk dočasného chodníka.

Po zbytočnej výmene názorov s pani Bielikovou za Agilita Plus, s.r.o. na FB obce Ch. Grob a aj so zástupcami obce Ch. Grob, ktoré z mojej strany smerovali ku získaniu kópií všetkých podkladov, súvisiacich so vznikom, resp. aj s pokračovaním sporu o prevádzkovanie VaK infraštruktúry obce Ch. Grob v časti obce Čierna Voda, som bol nútený dnes 1.7. 2015  obrátiť sa na obec Ch. Grob so žiadosťou o poskytnutie všetkých podkladov ku spomínanej kauze.

O ďalšom vývoji v tejto kauze a aj o jej ovplyvnení výstavby OK Vajnorská budem verejnosť operatívne informovať. 

Počet zobrazení: 341

Komentár

Komentáre môžu pridávať iba členovia CHORVATANIA.

Pripojte sa k sieti CHORVATANIA

© 2024   Created by Štefan Sládeček.   Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby