CHORVATANIA

Komunita obyvateľov a sympatizantov obce Chorvátsky Grob

V rámci diskusnej časti rokovania obecného zastupiteľstva dňa 17.2. 2011 bolo zo strany starostu a poslancov obce ústne prezentovaných veľa konkrétností jednak k oficiálne zverejneným 9 bodom programu tejto časti rokovania zastupiteľstva, ale aj k otázkam prítomných občanov v rámci diskusie, a to vždy vtedy, keď ju starosta umožnil.

V rámci jednej z diskusných výmen medzi mnou a starostom obce, ktorú nebudem v tejto reakcii č.1. popisovať celú, ale budem sa jej venovať v jednej z ďalších správ, resp. v písomnej reakcii smerom ku starostovi, mi bola zo strany starostu obce adresovaná verejná výzva na stretnutie k zámerom MCST, a.s. ohľadne budúceho využitia pozemkov v jej vlastníctve.

V súvislosti s touto výzvou som sa po prečítaní si zápisnice zo spomínaného rokovania zastupiteľstva, uverejnenej na web stránke obce v piatok o 18.2. 2011 poobede rozhodol písomne zareagovať na verejnú výzvu starostu obce a ešte v ten piatok neskoro poobede som mu faxom a doporučenou poštou adresoval list (viď tento súbor List_na_OU_CHG_18_2_11.pdf ), ktorým som jeho výzvu akceptoval, a to vo forme verejného stretnutia, teda stretnutia za účasti verejnosti.

Počet zobrazení: 98

Komentár

Komentáre môžu pridávať iba členovia CHORVATANIA.

Pripojte sa k sieti CHORVATANIA

© 2024   Created by Štefan Sládeček.   Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby