CHORVATANIA

Komunita obyvateľov a sympatizantov obce Chorvátsky Grob

Po vyhodnotení rôznych udalostí od začiatku mája 2016 "zo života" obce Ch. Grob, ale najmä po dlhodobo prezentovanom nepravdivom obsahu správy "Informácia o škole a odvolaní sa voči predbežnému opatreniu súdu", uverejnenej viac než dva týždne ako "hlavná správa obce" na jej oficiálnej web stránke obce som po vyhodnotení diskusie na FB Chorvátsky Grob - občianska komunita z vlákna ku stretnutiu členov OZ TRIANGEL prijal rozhodnutie, že sa obrátim na Rada Benčíka ako na starostu obce Ch. Grob s verejnou výzvou na verejné prerokovanie rozporov vo vyjadreniach ku problematike prípravy školských a predškolských priestorov v obci Chorvátsky Grob.

Dnes bol daný do pošty tento list MCST, a.s. č. MCST/OChG-360275-ŠS z 27.5. 2016, ktorý obsahuje aj spomínanú verejnú výzvu na verejné prerokovanie, ale zároveň aj vymedzenie cieľov stretnutia, medzi ktoré patrí okrem iného aj posúdenie možnosti a/alebo záujmu realizovať výstavbu I. etapy ZŠ do 31.12. 2016 a aj zabezpečenie 4 tried MŠ do 5.9. 2016.

Počkáme do 31.5. 2016, či bude záujem vysvetliť si všetky, resp. aspoň väčšinu rozporov okolo areálu ZŠ s MŠ v časti Čierna Voda, resp. či bude záujem hľadať riešenie situácie so školskými a aj predškolskými priestormi v obci Ch. Grob.

Počet zobrazení: 205

Komentár

Komentáre môžu pridávať iba členovia CHORVATANIA.

Pripojte sa k sieti CHORVATANIA

© 2024   Created by Štefan Sládeček.   Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby