CHORVATANIA

Komunita obyvateľov a sympatizantov obce Chorvátsky Grob

Rokovanie obce a MCST, a.s. bude (zrejme) 25.4. 2013 o 10:00 hod.

Včera som za MCST, a.s. informoval o reakcii starostu obce Ch. Grob na opakovanú výzvu, ktorú adresovala MCST, a.s. všetkým predstaviteľom obce Ch. Grob.

V období podvečer, resp. večer 18.4. 2013 bola medzi starostom obce a MCST, a.s. vymenená nasledovná mailová komunikácia Mail_MCST_OCHG_1804_sec..pdf, z ktorej vyplýva viacero záležitostí:

1.   Termín verejného prerokovania odbornej problematiky legalizácie Triblavinskej cesty a aj s tým súvisiacej problematiky prípravy podkladov a vyjadrení dotknutých orgánov a organizácií, ktorej súčasťou sú aj opatrenia MCST, a.s. na Triblavinskej ceste, by mal byť 25.4. 2013 o 10:00 hod. v zasadačke Obecného úradu obce Ch. Grob.

2.   Nakoľko na základe nepresných a zavádzajúcich informácií, prezentovaných obcou Ch. Grob verejnosti došlo k opakovanému poškodzovaniu cudzieho majetku (viď tiež vyššie spomínanú mailovú komunikáciu), podnikne MCST, a.s. kroky k tomu, aby jednak do termínu 25.4. 2013 nedošlo k narušeniu verejného poriadku, ale zároveň aby boli v rámci možností právneho poriadku Slovenskej republiky dôraznejšie ochránené práva a/alebo právom chránené záujmy MCST, a.s.

O všetkých krokoch budeme informovať prostredníctvom tohto necenzurovaného komunitného servera; niektoré dôležité informácie sa tu zrejme objavia ešte aj dnes 19.4. 2013.

Počet zobrazení: 194

Komentár

Komentáre môžu pridávať iba členovia CHORVATANIA.

Pripojte sa k sieti CHORVATANIA

© 2024   Created by Štefan Sládeček.   Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby