CHORVATANIA

Komunita obyvateľov a sympatizantov obce Chorvátsky Grob

V nedeľu pred obedom som sa v sekcii „Anonymka“ dozvedel, že starosta obce uverejnil na stránke obce www.chorvatskygrob.sk rekapituláciu aktivít vedenia obce v materiály, označovanom ak „Týždeň 21-26.2. z pohľadu starostu".

Zverejnený materiál obsahuje popis naozaj veľkého množstva vykonaných konkrétnych krokov a naštartovaných aktivít vedenia obce a najmä jej starostu. Preto ma mrzí, že som bol donútený zareagovať na jeden jeho odsek, ktorý pre mňa do určitej miery "nezapadal" do celkovej pracovnej koncepcie materiálu. Pre objektívnosť ho uvediem celý v presnom prevzatom znení z webu www.chorvatskygrob.sk.

  • v poslednom čase mňa a viacerých pracovníkov úradu však velmi zaťažujú cielene vyrábané a doručované  listy predstavitela jednej spoločnosti s vlastníctvom nehnutelností v obci, ktoré žial nič konštruktívne neriešia, sú často len prostriedkom na uplatňovanie jalových požiadaviek, prezentácie osobného pocitu poškodzovania a to všetko na základe výpočtu absurdných právnych kombinácií a archívnych podkladov. Čas na toto využívaný ja osobne považujem za stratený, nekreatívny a odoberajúci energiu na riešenie podstatných riešení,

Donútenie na mojej strane je v tomto prípade odôvodnené tým, že od rokovania zastupiteľstva dňa 17.2. 2011 som bol či už verbálne (telefón, verejne prezentované vyjadrenia) alebo neoficiálne cez vzájomnú mailovú komunikáciu, resp. cez SMS a naposledy už aj na obecnej web stránke opakovane a nevyberavo obvinený starostom obce z „uplatňovania jalových požiadaviek“, ktoré sú údajne „cielene vyrábané“ a „viacerých pracovníkov úradu veľmi zaťažujú“.

Moja reakcia bola oficiálna vo forme listu, adresovaného starostovi a aj poslancom Obecného zastupiteľstva obce Chorvátsky Grob pod číslom MCST_OUCH_792802_SS.pdf, ktorý s ohľadom na uverejnenie vyjadrení starostu obce na moje vyjadrenia taktiež zverejňujem na www.chorvatania.sk, a to bez ďalšieho komentára.

Počet zobrazení: 123

Komentár

Komentáre môžu pridávať iba členovia CHORVATANIA.

Pripojte sa k sieti CHORVATANIA

© 2024   Created by Štefan Sládeček.   Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby