CHORVATANIA

Komunita obyvateľov a sympatizantov obce Chorvátsky Grob

Toto je dokončenie bodu 3. a aj celého článku "Ministerstvo preverí postup obce".

Mailová správa zo 17.4. 2013 s reakciou MCST, a.s. na výzvu obce Ch. Grob obsahovala taktiež dve prílohy, a to list MCST, a.s. so stanoviskom ku výzve na odstránenie uzavretia cesty aj s opakovanou výzvou na prerokovanie nezrovnalostí : MCST_OChG-1651704.pdf Prílohu k tomuto listu na obec tvorí kópia žiadosti MCST, a.s. na Ministerstvo dopravy o vykonanie dohľadu na konanie obce, ktorá je už v prvej časti článku  "Ministerstvo preverí postup obce".

4.  Prezentovanie nepravdivých informácií o postupe MCST, a.s., ktoré najmä na facebook-u obce prezentuje prednosta OÚ Ch. Grob pán Matula s výraznou podporou niektorých obyvateľov pod zjavným vplyvom predchádzajúceho šírenia nie celkom presných a najmä nie pravdivých informácií o konaní MCST, a.s. aj v iných záležitostiach (supermarket COOP Jednota, škola, okružná križovatka, ...) vyvolalo niektoré až nenávistné reakcie vodičov, vstupujúcich neoprávnene na pozemok MCST, a.s.

Tie isté dôvody zrejme navodili u niektorých osôb dojem, že keď MCST, a.s. podľa pána Matulu nekoná v súlade so zákonom, tak aj oni môžu zasiahnuť do práv NMCST, a.s. a poškodiť jej majetok a/alebo znehodnotiť prácu dodávateľov MCST, a.s. a zrejme preto si dovolili takto narušiť nedotknuteľnosť súkromného vlastníctva Narusenie_zatarasy_17-04-2013_L.PDF

Aj toto zdokumentované konanie je riešené trestným oznámením aj s uvedením ŠPZ minimálne jedného zúčastneného vozidla, a to rovnako, ako bude zrejme riešenie aj šírenie neopravdivých informácií a tým v konečnom dôsledku vytváranie predpokladov pre narušenie verejného poriadku. 

Ako uviedla spoločnosť MCST, a.s. v závere krátkej tlačovej správy o situácii na Triblavinskej ceste pre TV Markíza, bude MCST, a.s. vo svojom postupe pokračovať, pretože je jednak presvedčená o svojej právnej pozícii, ale taktiež o svojej zákonnej možnosti, resp. povinnosti eliminovať  dôsledky neprávneho úradného postupu, ktorý poškodzuje aj záujmy MCST, a.s. a aj záujmy obyvateľov tejto časti obce Chorvátsky Grob.

Počet zobrazení: 167

Komentár

Komentáre môžu pridávať iba členovia CHORVATANIA.

Pripojte sa k sieti CHORVATANIA

© 2024   Created by Štefan Sládeček.   Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby