CHORVATANIA

Komunita obyvateľov a sympatizantov obce Chorvátsky Grob

Včera sa na ihrisku v časti Čierna Voda uskutočnilo vypratanie pozemku vo vlastníctve obce Ch. Grob za účasti viacerých obyvateľov, občanov a aj viacerých TV štábov.

Táto udalosť už predtým,  ale aj potom vyvolala pomerne živú výmenu názorov obidvoch táborov.

Zaujalo ma viacero vyjadrení, na ktoré budem reagovať najmä oficiálnou cestou, ale na niektoré konkrétne aj tu na blogu.

Ako prvé výmeny názorov ma zaujali nasledovné "klenoty".

1.

Zamestnanec pána Magála pán Lonek sa smerom ku pánovi Ševčíkovi vyjadril, že "zamestnanci hotela sú veľmi zainteresovaní do tohto diania, preto majú k tomu čo povedať".

Tomuto mladému mužovi musím dať do pozornosti to, že podľa zákona č. 369/1990 Zb. o obecnom zriadení majú obyvatelia obce zákonom garantované také práva vyjadrovať sa ku dianiu v obci a najmä ku veciam vo verejnom záujme, ktoré neprináležia občanom SR, ktorí sú iba v pozícii zamestnancov. Môžu samozrejme vyjadriť svoj názor, ale na ich názor nemusí byť nazerané tak, ako na názor obyvateľov obce.

2.

Pani Michaela Kusá sa zase snažila "vyškoliť" pani Evu Maťašovú-Petríkovú z toho, čo vlastne myslela pani Maťašová-Petríková svojimi vyjadreniami. To je už inak riadny vrchol manipulácie!

Pani Maťašová-Petríková napísala formuláciu: "Ja si osobne myslím, že nie je správne, aby hocijaký podnikateľský subjekt využíval obecný pozemok na komerčné ( hoc aj športové) účely bez toho, aby za to platil obci nájomné."

Pani Michaela Kusá to "vysvetlila" ako vyjadrenie, že pani Maťašová-Petríková si myslí: "ze pozemky obce sa nemaju vyuzivat na sportove, alebo komercne ucely."  

Tak to už je iná forma manipulácie! Vidieť skvelé výsledky učiteľa! 

Počet zobrazení: 271

Komentár

Komentáre môžu pridávať iba členovia CHORVATANIA.

Pripojte sa k sieti CHORVATANIA

© 2024   Created by Štefan Sládeček.   Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby