CHORVATANIA

Komunita obyvateľov a sympatizantov obce Chorvátsky Grob

Ku vetovaniu uznesenia OcZ o náhradnom riešení priestorov ZŠ.

V piatok 24.6. 2016 boli na web stránke obce Ch. Grob uverejnené uznesenia zo zasadnutia OcZ obce Ch. Grob, ktoré sa konalo dňa 14.6. 2016.

Nakoľko opäť boli viaceré uznesenia OcZ Obce Ch. Grob starostom obce vetované, tak som považoval za potrebné zareagovať aspoň na to vetované uznesenie, ktoré jednak zasahuje aj do riešenia náhradných školských a predškolských priestorov v obci (bolo opakovane riešené minimálne od 10.5. 2016), ale zasahuje aj do takého uznesenia, ktoré už malo byť podľa Zákona o obecnom zriadení realizované, resp. plnené.

Svoju reakciu som sformuloval v tejto emailovej správe, odoslanej starostovi obce a aj poslancom dnes 28.6. 2016 o 16:03.

Vo vzťahu ku náhradným riešeniam školských a predškolských priestorov dávam do pozornosti najmä bod 1. a jeho časti 1.1. a 1.2. AJ keď budem opäť za konfliktného, ale považoval som za potrebné na to poukázať, aby sa dnes OcZ venovalo aj tomu, čo zaujímalo mnohých ľudí na mne dostupných komunitných diskusných fórach - teda školské a predškolské priestory v obci Ch. Grob.

Počet zobrazení: 333

Komentár

Komentáre môžu pridávať iba členovia CHORVATANIA.

Pripojte sa k sieti CHORVATANIA

© 2024   Created by Štefan Sládeček.   Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby