CHORVATANIA

Komunita obyvateľov a sympatizantov obce Chorvátsky Grob

Doplnenie stanoviska MCST, a.s. a vyhlásenie k pokračovaniu klamstiev.

Dňa 17.01.2017 som uverejnil článok "Stanovisko k zasadnutiu OcZ obce Ch. Grob zo dňa 10.01. 2017.", v ktorom boli uvedené východiskové stanoviská MCST, a.s. ku kontrole plnenia uznesení OcZ obce Ch. Grob a aj ku konaniu starostu Benčíka v závere predmetného zasadnutia dňa 10.1. 2017.

Reakcia starostu Benčíka na email MCST, a.s. vo veci ďalšej obštrukcie so Zmenami a doplnkami ÚPN-O č. 1/2015 a aj obsah dvoch odpovedí obce podľa zákona č. 211/2000 Z.z. o slobodnom prístupe k informáciám (konkrétne odpoveď č. 04/2017-Info/RV a odpoveď č. 03/2017-Info/RV) ma spoločne s ďalšími získanými informáciami viedli k sformulovaniu ďalšieho listu s doplnením stanoviska MCST, a.s. k situácii okolo lokality PROMCEN a aj výstavby ZŠ s MŠ.

V piatok poobede bol poštou odoslaný obci Ch. Grob list, ktorý bol v sobotu večer spoločne s prílohami odoslaný jednak aj starostovi, poslancom a aj právnikom emailovou správou, ale zároveň je uverejňovaný aj v tomto blogu.

Doplnenie stanoviska MCST, a.s. aj s poukázaním na pomerne veľký rozsah neefektívne vynaložených prostriedkov obce je v liste č. MCST/OChG-3841901-ŠS a v jeho nasledovných prílohách:

Č. 1.  Tlač emailovej komunikácie medzi MCST, a.s. a starostom Obce Ch. Grob.

Č. 2.  Vyhlásenie MCST, a.s. k nepravdivosti verejných vyjadrení starostu ...

č. 3. Prehľad vetovaných a/alebo ignorovaní uznesení OcZ starostom obce v...

Č.4. Tlač otvoreného listu starostu obce z web stránky Obce Ch. Grob.  

Počet zobrazení: 301

Komentár

Komentáre môžu pridávať iba členovia CHORVATANIA.

Pripojte sa k sieti CHORVATANIA

© 2024   Created by Štefan Sládeček.   Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby