CHORVATANIA

Komunita obyvateľov a sympatizantov obce Chorvátsky Grob

Na podnet z FB obce CH. Grob v predstihu uverejňujem iba mapky z lokality Triblavina, z ktorých vyplýva, ako by to mohlo s tým pripojením na diaľnicu byť.

Tu DK-Triblavina.pdf je scan časti veľkého výkresu z oficiálnej PD, kde sú projektovo spracované iba časti diaľničných stavieb DK Triblavina a aj pripojenia Čiernej Vody na kolektory.Na tomto výkrese je trasa budúceho prepojenia TRBC s diaľničnou križovatkou riešená po trase stavebnej komunikácie, vyznačenej žltou farbou - na ďalšom výkrese je už vyznačená až po hranicu katastra obce Bernolákovo a po okraj parcely vo vlastníctve obce Bernolákovo, pokračujúcej až po DK Triblavina.

NDS, a.s. neriešila ďalšie pripojenia od DK Triblavina a od pripojenia Čiernej Vody na kolektory, ten je z väčšej časti na tomto výkrese Kolektory-Cierna_Voda.PDF, vypracovanom na základe rokovaní MCST, a.s. s Ministerstvom dopravy SR, NDS, a.s., ako aj na základe záverov z verejného prerokovania TRBC (záznam je na www.chorvatania.sk), ale najmä na základe spoločnej iniciatívy časti vlastníkov nehnuteľností na Triblavine. Tí vlastníci nehnuteľností zrejme aj z väčšej časti prepojenie TRBC a DK Triblavina vybudujú.

Počet zobrazení: 229

Komentár

Komentáre môžu pridávať iba členovia CHORVATANIA.

Pripojte sa k sieti CHORVATANIA

© 2024   Created by Štefan Sládeček.   Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby