CHORVATANIA

Komunita obyvateľov a sympatizantov obce Chorvátsky Grob

Aj toto konkrétne trápi obyvateľov PH-2 v časti Čierna Voda.

V ostatných dňoch sa na FB Chorvátsky Grob – občianska komunita objavilo viacero článkov k problémom, s ktorými sa borí jednak vedenie obce Ch. Grob, ale ich neriešenie komplikuje život aj mnohým obyvateľom obce.

V rámci diskusie ku dvom príspevkom (jeden bol ku zmienke o riešení prekládky 150 mm vodovodného potrubia a druhý ku príspevku R. Kaffana ohľadne projektu ZŠ s MŠ) som sa dostal do názorovej výmeny s pánom Petrom Hanušiakom.

Po zopár konfrontačných výmenách názorov došlo medzi mnou a pánom Hanušiakom ku zhode v názore na to, že by mala byť otvorená diskusia aj o viacerých iných problémoch, ktoré trápia obyvateľov Ch. Grobu, nielen o projekte ZŠ s MŠ. Výsledkom tejto názorovej zhody je jednak môj článok "Aké problémy trápia obyvateľov obce Ch. Grob?", ale taktiež je jej výsledkom tento popis problémov, ktoré trápia pána Hanušiaka, resp. zrejme aj viacerých ďalších obyvateľov lokality PH-2.

Predmetný popis je uverejnený so súhlasom pána Hanušiaka po úpravách/doplnení o diakritiku.

Pán Hanušiak taktiež súhlasil s tým, že jeho popis problémov, ktoré trápia jeho osobne, resp. zrejme aj viacerých ďalších obyvateľov lokality PH-2. bude v prvom kroku uverejnený v mojom samostatnom blogu. Zároveň bude poslaný link všetkým poslancom iba s krátkym komentárom, ktorý bude obsahovať informáciu o tom, prečo tento materiál vznikol, pričom v závere emailovej správy s linkom na článok bude tlmočený apel na poslancov, aby sa tomuto konkrétnemu problému obyvateľov intenzívne venovali.

Následne ak vznikne záujem aj od iných obyvateľov, tak bude sekcia "Fórum" využitá na uverejňovanie, resp. otváranie ďalších podnetov od obyvateľov obce Ch. Grob na riešenie ich problémov aj s možnosťou diskusie k takýmto podnetom od obyvateľov.

Počet zobrazení: 425

Komentár

Komentáre môžu pridávať iba členovia CHORVATANIA.

Pripojte sa k sieti CHORVATANIA

© 2024   Created by Štefan Sládeček.   Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby