CHORVATANIA

Komunita obyvateľov a sympatizantov obce Chorvátsky Grob

Na web stránke obce Chorvátsky Grob bola dňa 2.4. 2013 uverejnená nie celkom presná a preto nepravdivá správa o postupe MCST, a.s. ohľadne zaradenia Triblavinskej cesty do cestnej siete. Jednalo sa o túto správu pod označením Reakcia obce na oznámenie o uzatvorení Triblavinskej cesty.

Predmetná správa bola zo strany vedenia obce Ch. Grob poskytnutá verejnosti ešte skôr, než bola oficiálne predložená spoločnosti MCST, a.s., čo sa podľa pravidiel, určených samotnou obcou neuskutočnilo doteraz.

Účelová nepravdivosť verejne prezentovanej správy obce Ch. Grob vyplýva z písomnej reakcie MCST, a.s., ktorá bola odoslaná starostovi, poslancom, prednostovi, právnym zástupcom obidvoch strán a aj obchodným partnerom MCST, a.s. dňa 4.4. 2013 o 14:49. Predmetná reakcia MCST, a.s. je predstavovaná listom č. MCST_OChG-1600404-SS.PDF a jednou prílohou NDS_30102_12_181_11_300311.PDF.

V tejto etape riešenia usporiadania cestnej siete v lokalite Triblavina nebude spoločnosť MCST, a.s. pridávať ďalšie komentáre, ale je pripravená reagovať na každú súvisiacu otázku.

Počet zobrazení: 206

Komentár

Komentáre môžu pridávať iba členovia CHORVATANIA.

Pripojte sa k sieti CHORVATANIA

© 2024   Created by Štefan Sládeček.   Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby