CHORVATANIA

Komunita obyvateľov a sympatizantov obce Chorvátsky Grob

Dnes ráno po vybavení nejakých administratívnych povinností a po príchode do firmy som si najskôr pozrel obsah dvoch listov od obce Chorvátsky Grob a potom som popri príprave reakcie na tie dva listy obce koordinoval kompletizáciu potrebného počtu exemplárov listu MCST, a.s. ( o ktorom som písal v článku "Informácie k verejnému prerokovaniu Triblavinskej cesty" ), som bol kolegami informovaný o reportáži v televíznych novinách jednej slovenskej televízie k Triblavinskej ceste. 

Najskôr prišli na rad tie reakcie, ktoré naznačujú nejaký vývoj v udalostiach na Triblavinskej ceste . V reakcii na jeden z listov obce Ch. Grob, ktorú spolu s textom samotného rozhodnutia uverejňujem bez nejakého obsiahleho komentára ako scan rozhodnutia obce SOD-512-2013-BJ-3-TRIB.PDF a reakcia MCST, a.s. z listu MCST_OChG-1672204-SS.pdf.  Jediným mojim komentárom je upozornenie čitateľov príspevku na obsah bodov 6. a 7., ktoré z hľadiska najbližších dní budú mať podstatný vplyv na to, čo sa bude na Triblavinskej ceste diať.

Potom sme si urobili analýzu obsahu reportáže na tej slovenskej televízii, ktorú sme si v čase okolo 37:30 od začiatku celých správ našli na adrese na: http://tvnoviny.sk/video/videospravy/televizne-noviny/2418425

Výsledkom bola jednak príprava na verejné prerokovanie problematiky Triblavinskej cesty (ktorú sme urobili jednak s právnikmi, ale aj s ďalšími vlastníkmi nehnuteľností na Triblavine, ale bude to tiež príprava nejakých trestných oznámení na právnické a/alebo fyzické osoby jednak za obsah verejných vyjadrení bez vyjadrení MCST, a.s., ale aj za "kontext", ktorý aj touto "reportážou" niekto sleduje. Možno ide naozaj viac o propagáciu ako o záchranu obce, ako naznačil dodo v sekcii Anonymka. 

Takže do štvrtka 25.4. 2013 sa zrejme budeme ešte stále venovať iným veciam, než je riešenie pálčivých problémov.

Počet zobrazení: 268

Komentár

Komentáre môžu pridávať iba členovia CHORVATANIA.

Pripojte sa k sieti CHORVATANIA

© 2024   Created by Štefan Sládeček.   Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby