CHORVATANIA

Komunita obyvateľov a sympatizantov obce Chorvátsky Grob

Informácie o možnostiach nášho komunitného webu www.chorvatania.sk

Diskutér kefalín v Anonymke položil otázku, či by nebolo možné vytvoriť možnosť založiť vlákno k nejakej diskusnej téme.

Zatiaľ sme vyhodnotili takúto možnosť iba pre registrovaných členov komunity, Anonymka je totiž špecificky zaradená funkcia, resp. možnosť, ktorá bola zavedená myslím po tom, ako bola na www.ciernavoda.info vypnutá tzv. Čierna skrinka.

Na druhej strane je potrebné povedať, že pre to, aby sa ktokoľvek stal členom komunity aj anonymne, je potrebné obdobne ako na facebook-u zadať ako presný údaj iba existujúcu emailovú adresu pre prijímanie individuálnych správ od iného člena komunity alebo hromadných správ od samotného komunitného servera. Pre založenie emailovej adresy (inej, než každý z diskutujúcich už určite používa) nemusia byť použité presné údaje, čo týmto vyjadrením ako možnosť založiť anonymnú adresu nechválim, iba ju konštatujem.

Takže aj registrovaný užívateľ ako napr. kefalín je pre ostatných diskutujúcich a aj pre správcu servera je v podstate anonymný.

Preto s ohľadom na niektoré chystané možnosti tohto komunitného webu nebudeme zrejme investovať do vytvárania anonymných vlákien diskusií čas a ani peniaze, ale budeme ich investovať do iných možností komunitného servera, ktoré prilákajú, resp. presvedčia viac obyvateľov obce Ch. Grob k tomu, aby sa či už pod svojim menom alebo anonymne registrovali.

Jedným z uvažovaných možností, resp. benefitov bude informovanie členov komunity o zaujímavých udalostiach v rámci obce Ch. Grob, ktoré sa nám dúfam podarí dohodnúť s vedením obce. Ďalším možno bude možnosť pre členov komunity zapojiť sa do budovania a aj využívania celoplošného kamerového systému ako prevencie proti narastajúcim krádežiam v domoch alebo aj v autách.

Sekciu "Diskusné Fórum" zrejme skúšobne vytvoríme a podľa názorov členov komunity sa rozhodneme, ako ju budeme ďalej využívať.

Počet zobrazení: 249

Komentár

Komentáre môžu pridávať iba členovia CHORVATANIA.

Pripojte sa k sieti CHORVATANIA

© 2024   Created by Štefan Sládeček.   Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby